Δεν σταματά η ενίσχυση στον Παναθηναϊκό

Ανεξάρτητα με την κλήρωση της επόμενης φάσης του Europa League και την εικόνα που δείχνει αυτή τη στιγμή η ομάδα, στον Παναθηναϊκό είναι αποφασισμένοι να τελειώνουν το συντομότερο δυνατό με τέσσερις ακόμη μετεγγραφές.

Ο Πούκι, ο Διούδης και ο Γκάμπριελ Σίλβα θεωρητικά μέσα στην εβδομάδα θα βρίσκονται στην Αθήνα για να υπογράψουν το νέο τους συμβόλαιο με τον ΠΑΟ, αλλά η διοίκηση κινείται για την απόκτηση ενός ακόμη ποδοσφαιριστή, ο οποίος θα αγωνίζεται ως εξτρέμ.

Σκοπός της ΠΑΕ και φυσικά επιθυμία του Μαρίνου Ουζουνίδη είναι ο παίκτης αυτός να έρθει έτοιμος και να αγωνιστεί στα ματς με την Μπιλμπάο. Δεν είναι εύκολα πράγματα αυτά, καθώς κάθε ποδοσφαιριστής χρειάζεται χρόνο προσαρμογής, αλλά ο τεχνικός των «πράσινων» νιώθει πως ακόμη κι έναν επιπλέον ποδοσφαιριστή να έχει στη διάθεσή του, ο Παναθηναϊκός μπορεί να δυναμώσει πολύ περισσότερο.

Άλλωστε, έτσι όπως είναι αυτή τη στιγμή διαμορφωμένο το ρόστερ, ο ΠΑΟ θα υποχρεωθεί να παίξει με την Αθλέτικ Μπιλμπάο με τον ταλαντούχο, αλλά άπειρο Χατζηγιοβάνη, ενώ αν μπορούσε να έχει έναν έμπειρο εξτρέμ για τα ματς της Λεωφόρου και του Σαν Μαμές, σίγουρα θα το προτιμούσε.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα