Κουμπάρος Σώρρα: “Εάν πει 3 φορές το ίδιο ψέμα τότε πιστεύει πως είναι αλήθεια”

Άφαντος παραμένει και τέταρτη ημέρα ο καταζητούμενος πλέον Αρτέμης Σώρρας και ο κουμπάρος του και ένα από τα θύματα του ιδρυτή της «Ελλήνων Συνέλευσις», Φώτης Λεπίδας  αναφέρθηκε στο βίο και τη πολιτεία του… εθνοσωτήρα της Ελλάδας και της γυναίκας του ενώ 

Ο κ. Λεπίδας μιλώντας στο «Ράδιο Γάμμα» της Πάτραςαναφερόμενος στον Αρτέμη Σώρρα, τον χαρακτήρισε «σύγχρονο Καματερό» συμπληρώνοντας πως η περίπτωσή του χρίζει και ψυχιατρικής προσέγγισης και διερεύνησης. Ο κουμπάρος και θύμα του Αρτέμη Σώρρα πρόσθεσε ότι ο εγκέφαλος σε όλα όσα έχει κάνει και όσα θα αποκαλυφθούν πως έχει κάνει ο Σώρρας είναι η γυναίκα του, τονίζοντας πως η ποινή οκταετούς κάθειρξης και η στέρηση των πολιτικών τους δικαιωμάτων είναι τα προεόρτια των όσων έρχονται για το ζευγάρι.

Σε ότι αφορά τα πεπραγμένα τους ζέυγους Σώρρα, ο κ. Λεπίδας τόνισε πως χρίζουν ψυχιατρικής προσέγγισης σημειώνοντας πως «εάν πουν 3 φορές το ίδιο ψέμα τότε πιστεύουν πως είναι αλήθεια» ενώ πρόσθεσε πως τα ινία τα κινεί η σύζυγος του Σώρρα.

«Ο Σώρρας έχει λεξιλόγιο 20 λέξεων και δεν γνώριζε καν τι είναι ο ΔΙΑΣ. Περισσότερες πιθανότητες ήταν αν άκουγε τη λέξη ΔΙΑΣ να νόμιζε πως πρόκειται για επωνυμία συλλόγου ηλεκτρολόγων – είπε χαρακτηριστικά ο κ. λεπίδας – τονίζοντάς πως αυτή που γράφει και συντάσσει κείμενα είναι η γυναίκα του.

“Από υπόγειο κάποιου ελληνικού σπιτιού”

Στο ερώτημα κατά πόσο θεωρεί ότι ο Σώρρας έχει διαφύγει στο εξωτερικό, εκτίμησε πως ο χώρος από τον οποίο έκανε το «διάγγελμα παράνοιας» το οποίο αναρτήθηκε στο διαδίκτυο, είναι το υπόγειο κάποιου ελληνικού σπιτιού, ενώ αποκάλυψε πως ο Σώρρας είχε επαφές όπως του είχε δηλώσεις με πρόσωπα από τις μυστικές υπηρεσίες ενώ κάποτε του εμφάνισε και ταυτότητα της ΕΥΠ.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα