“Ο κατήφορος δεν έχει τέλος” λέει το ΠΑΣΟΚ για τον “εμφύλιο” Μπαλτά-Κονιόρδου

Σκληρή κριτική εξαπολύει το ΠΑΣΟΚ με αφορμή την αιφνίδια αντικατάσταση του Δ.Σ. του Ταμείου Αρχαιολογικών Πόρων και Απαλλοτριώσεων από την υπουργό Πολιτισμού, Λυδία Κονιόρδου.

«Έχει ξεσπάσει πόλεμος ανακοινώσεων ανάμεσα στο Υπουργείο, την απελθούσα διοίκηση του ΤΑΠΑ, η οποία διορίστηκε από τον αναπληρωτή Υπουργό Πολιτισμού Νίκο Ξυδάκη, το 2015,  και συνδικαλιστικούς φορείς.

Σήμερα, στον εμφύλιο, ήρθε να προστεθεί και η δήλωση του πρώην Υπουργού Πολιτισμού Αριστείδη Μπαλτά, ο οποίος «αδειάζει» την νυν Υπουργό, εγκαλώντας την για την αντικατάσταση του «εξαιρετικής σύνθεσης διοικητικού συμβουλίου» και μάλιστα την στιγμή που η εφαρμοζόμενη πολιτική στο Ταμείο «άρχισε να αποδίδει αποτελέσματα».

Η θλιβερή εικόνα με τις αλληλοκατηγορίες, τα υπονοούμενα για εκατέρωθεν κακή χρήση του δημοσίου συμφέροντος, την αποπομπή του Δ.Σ., μεσούντος του Αυγούστου, αναδεικνύει τα τεράστια προβλήματα που αντιμετωπίζει και ο χώρος του πολιτισμού από την διακυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ. Ο κατήφορος τους δεν έχει τέλος», αναφέρει η Χαριλάου Τρικούπη.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα