“Συμπεριφέρεται σαν μονομάχος στο Κολοσσαίο ο ΣΥΡΙΖΑ”

Τα βέλη του κατά του  ΣΥΡΙΖΑ έριξε ο Σταύρος Θεοδωράκης. Ο επικεφαλής του “Ποταμιού” , επιχειρώντας να  εξηγήσει για ποιο  ακύρωσε τη συνάντηση που είχε προγραμματιστεί με το Αλέξη Τσίπρα, τόνισε πως «συναντήσεις δεν μπορούν να γίνουν με τα στελέχη των δύο κομμάτων να συμπεριφέρονται σαν μονομάχοι στο Κολοσσαίο».

Ο κ. Θεοδωράκης προσθέτει πως «είναι μια άρρωστη ατμόφαιρα που πνίγει κάθε απόπειρας ουσιαστικής συζήτησης».

Αναφερόμενος στο θέμα της εκλογής Προέδρου της Δημοκρατίας, ο κ. Θεοδωράκης λέει: «Θα ψηφίζαμε αν ήταν ο Πρόεδρος που έχει ανάγκη ο τόπος».

Σχολιάζοντας τα περί αυτοδυναμίας, ο επικεφαλής του κόμματος “Το Ποτάμι”: «Είναι κάτι που ακόμη και ο ΣΥΡΙΖΑ θα πρέπει να απεύχεται Και νομίζω ότι κατά βάθος το απεύχεται».

Και καταλήγει:«είμαστε σε αδιέξοδο αν δεν δώσουμε μια ευκαιρία στο καινούριο, αν δεν φύγουμε μπροστά. «’Οποιος δεν είναι φύσει δούλος, ή αποδρά ή αυτοκτονεί»λέει ο Αριστοτέλης στα Πολιτικά. Εμείς να μην αυτοκτονήσουμε αλλά να αποδράσουμε από το παλιό πολιτικό σύστημα».

“Tο Ποτάμι δεν είναι ούτε μονοπρόσωπη ΕΠΕ ούτε και Ανώνυμη Εταιρεία”

Αναφερόμενος, τέλος, στο τι αντιπροσωπεύει τελικά το κόμμα του, επισημαίνει ότι το Ποτάμι δεν είναι ούτε μονοπρόσωπη ΕΠΕ ούτε και Ανώνυμη Εταιρεία. “Αντιθέτως είναι μια εταιρεία λαϊκής βάσης με εκατοντάδες στελέχη, χιλιάδες εθελοντές και με γερές δεξαμενές σκέψης”, τονίζει.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα