Την πάτησε ο Απόλλωνας

Πέτυχε γκολ στο τελευταίο δευτερόλεπτο του αγώνα με τον Πανελευσινιακό και πήρε ένα τρίποντο που φαινόταν χαμένο, αλλά τελικά φαίνεται πως ο Απόλλωνας δε θα χαρεί τη νίκη αυτή.
Οι «μπλε» έκαναν το λάθος να χρησιμοποιήσουν έξι αλλοδαπούς ποδοσφαιριστές, καθώς παρασύρθηκαν από την ίδια τους την… ιστοσελίδα που αναφέρει τον Άντονι Φατιόν ως ποδοσφαιριστή με ελληνική υπηκοότητα. Ωστόσο, ο συγκεκριμένος παίκτης δεν έχει αποκτήσει ακόμη ελληνικό διαβατήριο, λογίζεται ως Αλβανός, άρα κοινοτικός και οι άνθρωποι του Απόλλωνα από τη βιασύνη τους να τον κάνουν Έλληνα, την πάτησαν.
Το νομικό επιτελείο της ΑΕΛ διαπίστωσε την παρατυπία, προέβη σε ένσταση και μένει να δούμε την κατάληξη της υπόθεσης. Αν ο Απόλλωνας τιμωρηθεί, τότε μάλλον τελειώνει και η υπόθεση άνοδος (με τη Λάρισα και την Κέρκυρα να μη χάνουν το εισιτήριο). Να η ανακοίνωση της θεσσαλικής ομάδας:
«Πριν από λίγα λεπτά, το νομικό επιτελείο της ΠΑΕ ΑΕΛ, είχε επικοινωνία με την αρμόδια υπάλληλο της ΕΠΟ κυρία Σοφιανού η οποία επιβεβαίωσε τα όσα είχε προηγουμένως διαβεβαιώσει η υπάλληλος της Football League κυρία Βρεττού και διέψευσε, αυτό το οποίο αναφέρει η επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης, ότι ο ποδοσφαιριστής Άντονι Φατιόν είναι Έλληνας.
Ο Φατιόν, τόσο στα μητρώα δελτίων της Football League όσο και στα μητρώα δελτίων της ΕΠΟ, έχει ατομικό δελτίο ποδοσφαιριστού ως Αλβανός, έχει προσκομίσει μόνο Αλβανικό διαβατήριο και λογίζεται για την περίοδο 2015-16 ως κοινοτικός ποδοσφαιριστής.
Κατόπιν αυτής της εξελίξεως και με την υποβολή της ενστάσεως εκ μέρους της ΠΑΕ ΑΕΛ, η οποία έχει άμεσο έννομο συμφέρον, είναι βέβαιο γεγονός τόσο ο μηδενισμός της ΠΑΕ Απόλλων και η κατοχύρωση του αγώνα με 3-0 υπέρ της ΠΑΕ Πανελευσινιακός όσο και η αφαίρεση 3 βαθμών από τον πίνακα βαθμολογίας με αποτέλεσμα η ΠΑΕ Απόλλων να ισοβαθμεί τελικώς σήμερα με την ΠΑΕ Τρίκαλα και η βαθμολογική της διαφορά με την ΠΑΕ ΑΕΛ να είναι όχι 4 αλλά 10 βαθμούς.»

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα