Τρίποντο παραμονής ο Λεβαδειακός, 2-0 την Κέρκυρα

Αγκαλιά με την παραμονή του στη Σούπερ Λιγκ βρίσκεται από το βράδυ της Κυριακής (4/2) ο Λεβαδειακός, μετά τη νίκη του επί της Κέρκυρας με 2-0.

Με το τρίποντο που πήραν, οι Βοιωτοί αποσπάστηκαν 10 βαθμούς από τους «Φαίακες» που βρίσκονται στην προτελευταία θέση και πλέον χρειάζονται μερικούς πόντους ακόμη για να ανανεώσουν και τυπικά την παρουσία τους στη μεγάλη κατηγορία για την επόμενη σεζόν.

Από την άλλη η Κέρκυρα έκανε βήμα… πίσω μετά το τρίποντο της περασμένης εβδομάδας, αλλά εξακολουθεί να ελπίζει όσο ο Απόλλωνας παραμένει σε απόσταση βολής.

Ο νεοαποκτηθείς Μαρκόβσκι ήταν εκείνος που έβαλε μπροστά στο σκορ τους «πράσινους» της Λιβαδειάς λίγα λεπτά μετά την έναρξη του δεύτερου μέρους (49’), ενώ ο Γιακουμάκης διαμόρφωσε στο 66’ το τελικό 2-0.

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Ανιγκό): Επασί, Ντιόγκο, Αντιλέχου, Λεονάρντο, Τσαμπούρης, Νιασέ, Μητρόπουλος, Γιουσούφ (91′ Ομπιόρα), Γιακουμάκης, Σουμπίνιο (60′ Μπελγκαζουανί), Μαρκόβσκι.

ΚΕΡΚΥΡΑ (Μαντζουράκης): Γιαννακόπουλος, Σπίνουλα, Αναστασίου, Ιωάννου (58′ Αντέτζο), Γρομητσάρης, Γεωργίου, Σιόντης (80′ Αρτυματάς), Μπαλάφας, Επστάιν (70′ Παμλίδης), Ρόλε, Τουράμ.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα