Έριξε το γάντι στους “δελφίνους” ο Σαμαράς

Ότι η σημερινή συνεδρίασης της Κοινοβουλευτικής Ομάδα της Ν.Δ. θα ήταν «καυτή» ήταν αναμενόμενο, καθώς πλήθαιναν οι πληροφορίες που ήθελαν να τίθεται επί τάπητος το θέμα της ηγεσίας. Υπό αυτές τις συνθήκες να διαμορφώνονται και προφανώς σκεπτόμενος ότι η «καλύτερη άμυνα είναι η επίθεση» ο Αντώνης Σαμαράς έσπευσε να προλάβει τους επίδοξους «δελφίνους» και τους πέταξε το γάντι.

Τι είπε ο πρώην πρωθυπουργός; «Όσοι θέλουν να με αμφισβητήσουν ας το κάνουν τώρα. Αν κάποιος νομίζει ότι είναι καλό για τη χώρα και την παράταξη ας κινηθεί, σύμφωνα με τις καταστατικές διαδικασίες» ήταν τα λόγια του προέδρου της Ν.Δ. ο οποίος κατέληξε στο επιτακτικό «Να το λήξουμε σήμερα το θέμα!».

Χαρακτηριστικό, εξάλλου, της τακτικής Σαμαρά να ακυρώσει εν τη γενέσει του όποιο αίτημα τεθεί στη συνεδρίαση περί διεξαγωγής έκτακτου Συνεδρίου, προανήγγειλε ο ίδιος Εθνική Συνδιάσκεψη του κόμματος, ώστε να γίνει ευρύτατος διάλογος στη βάση για τη φυσιογνωμία της παράταξης.

Σε κάθε περίπτωση ο πρόεδρος της Ν.Δ. ξεκαθάρισε με απόλυτο τρόπο τη στάση του τονίζοντας ότι «δεν είμαι παντρεμένος με τη θέση, αλλά και δεν θα την εγκαταλείψω σε μία τέτοια κρίσιμη συγκυρία για τη χώρα».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα