Άνοιξε… λογαριασμό η Ελλάδα, 2-1 τη Βολιβία!

Πρώτη νίκη στα φιλικά και με καλή απόδοση, πέτυχε η Εθνική Ελλάδος, επικρατώντας της Βολιβίας με σκορ 2-1. Οι Έλληνες έστειλαν αισιόδοξο μήνυμα ενόψει της έναρξης του Μουντιάλ την επόμενη βδομάδα, με σκόρερ τους Κονέ και Κατσουράνη. Φέρει ευθύνη στο 2-1 ο Καρνέζης.

Το γεγονός και μόνο ότι η Εθνική ομάδα πέτυχε τα πρώτα της τέρματα στη σειρά φιλικών αγώνων και κατέγραψε την πρώτη της νίκη, αποτελεί αισιόδοξο μήνυμα. Ωστόσο, το στοιχείο που θα πρέπει να κρατήσουμε, είναι η απόδοση των περισσοτέρων παικτών και βέβαια το πολύ καλό κλίμα που απέδειξαν μέσα στο γήπεδο, πως υπάρχει.

Το σκορ άνοιξε στο 21’, με κεφαλιά του Κονέ, μετά από ατομική προσπάθεια και σέντρα του Σαλπιγγίδη. Στο 53’, ο Κατσουράνης, επίσης με κεφαλιά, πραγματοποίησε το 2-0, μετά από εκτέλεση κόρνερ του Χολέμπας. Οι Βολιβιανοί μείωσαν το σκορ με τον Καρντόζο, ο οποίος σούταρε εκτός περιοχής και έπιασε απροετοίμαστο τον Καρνέζη, ο οποίος θα μπορούσε να αντιδράσει καλύτερα και πιο γρήγορα.

Ο Φερνάντο Σάντος παρέταξε τους: Καρνέζη, Τοροσίδη (59’ Ταχτσίδης), Μανωλάς (46’ Βύντρα), Μόρα, Χολέμπας, Μανιάτη, Κατσουράνη, Κονέ (59’ Καραγκούνης), Σαλπιγγίδη (59’ Φετφατζίδης), Σαμαρά (78’ Χριστοδουλόπουλος), Γκέκα (65’ Μήτρογλου).

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα