Έχασε τη μάχη με τον καρκίνο ο Μάρτον Φούλοπ

Ένας γνώριμός μας από το πέρασμά του απ’ το ελληνικό ποδόσφαιρο και συγκεκριμένα τον Αστέρα Τρίπολης δεν είναι πια κοντά μας. Ο Μάρτον Φούλοπ έχασε την άνιση μάχη με τον καρκίνο και σε ηλικία 32 ετών άφησε την τελευταία του πνοή βυθίζοντας στο θρήνο την οικογένειά του και την ποδοσφαιρική κοινότητα της Ουγγαρίας.

Ο Φούλοπ ήρθε στην Τρίπολη το 2012 όταν μήνες αργότερα έντονες ενοχλήσεις στο χέρι τον οδήγησαν σε σειρά εξετάσεων που έδειξαν ύπαρξη όγκου στους ιστούς. Χειρουργήθηκε με επιτυχία το Φλεβάρη του 2013 και μάλιστα δύο μήνες αργότερα αγωνίστηκε και στον τελικό του Κυπέλλου κόντρα στον Ολυμπιακό.

Στη συνέχεια, όμως, νέες εξετάσεις έδειξαν πως είχε γίνει μετάσταση και παρά τη θέληση που είχε δείξει να επιστρέψει στην ενεργό δράση αναγκάστηκε να εγκαταλείψει και να ξεκινήσει χημειοθεραπείες. Δυστυχώς άντεξε μέχρι τη 12η μέρα του Νοέμβρη του 2015.

Ο Φούλοπ ήταν 24 φορές διεθνής με την Εθνική Ουγγαρίας, πέρασε από πολλές αγγλικές ομάδες, αλλά κυρίως αγωνίστηκε στη Σάντερλαντ, την Κόβεντρι, τη Λέστερ και την Ίπσουιτς

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα