«Αντιλαϊκό και πλήρως αντισυνταγματικό το μέτρο της επιστράτευσης»

Αντιλαϊκό και πλήρως αντισυνταγματικό» χαρακτήρισε το μέτρο της πολιτικής επιστράτευσης των συνδικαλιστών της ΔΕΗ ο Γιώργος Κατρούγκαλος. Ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ μεταξύ άλλων κάλεσε σε πολιτική ανυπακοή τους συνδικαλιστές της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ.

«Οφείλουμε να υπακούουμε μόνο στους νόμους και το Σύνταγμα. Η κοινωνία έχει δικαίωμα να αντιστέκεται και το Σύνταγμα μας το ίδιο το αναγνωρίζει» υποστήριξε.

Όπως μεταδίδει το skai.gr, ο κ. Κατρούγκαλος ανέφερε ότι πολιτική επιστράτευση μπορεί να γίνει από μια κυβέρνηση μόνο σε ενδεχόμενο θεομηνίας, ή κινδύνου απο τη δημόσια υγεία. «Ο κίνδυνος για τη δημόσια υγειά δεν μπορεί να γίνεται προληπτικά» πρόσθεσε.

«Κανένας δεν έχει το δικαίωμα να απειλεί»

«Δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν να παίζει με την οικονομία, τον τουρισμό με τη δημόσια υγεία, κανένας δεν έχει το δικαίωμα να απειλεί. Θα φτάναμε στο σημείο να κατεβούν οι διακόπτες (σ.σ από τους συνδκαλιστές)» τόνισε από την πλευρά του ο γραμματέας της ΝΔ Ανδρέας Παπαμιμίκος

«Πρέπει επιτέλους να μπει το μαχαίρι στον κόκαλο και η κυβέρνηση το βάζει. Δεν θα αφήσουμε κανένα να δρα ανεξέλεγκτα» σημείωσε το στέλεχος της ΝΔ.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα