Από τα 160 χιλιάρικα στα 5 εκατομμύρια!

Αυτό θα πει αύξηση, αυτό θα πει δώρο ενηλικίωσης. Όταν είσαι ο κορυφαίος ανήλικος τερματοφύλακας στον πλανήτη και δείχνεις ικανός να κάνεις καριέρα 20ετίας σε υψηλότατο επίπεδο, τότε θα πληρωθείς καλά.

Ο Τζίτζι Ντοναρούμα, ο πορτιέρο αποκάλυψη της Μίλαν, που πριν καν κλείσει τα 16 υπερασπίστηκε τα γκολπόστ μίας τεράστιας ομάδας και σήμερα είναι βασικός και αναντικατάστατος, δεν θα μπορούσε να εισπράττει περισσότερα από 160 χιλιάρικα το χρόνο. Τώρα, όμως, που μεγαλώνει, έχει έναν απαιτητικό ατζέντη, τον Ραϊόλα, και αγωνίζεται σε μία εύρωστη ομάδα που θέλει να επανέλθει στις επιτυχίες, έρχεται η ώρα της μεγάλης αύξησης.

Οι Ιταλοί γράφουν πως ο Ντοναρούμα μόλις κλείσει τα 18 – σε ένα μήνα δηλαδή – θα κληθεί να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο πενταετής διάρκειας  αξίας 25 εκατομμυρίων ευρώ, που σημαίνει ότι θα παίρνει πέντε εκατομμύρια το χρόνο, με την εφορία πληρωμένη από τη Μίλαν. Μιλάμε δηλαδή για αύξηση της τάξης του 3.000%!

Ο Ντοναρούμα κατέκτησε πρόσφατα τον πρώτο του τίτλο με τη Μίλαν – το Σούπερ Καπ Ιταλίας –και ονειρεύεται πολλές ακόμη επιτυχίες με την αγαπημένη του ομάδα.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα