Γιαννιώτας: «Δεν φοβόμαστε τη Μπεσίκτας»

Δίχως φόβο, αλλά με πολύ πάθος σκοπεύουν να αντιμετωπίσουν το βαρύ αγωνιστικό πρόγραμμα που έχουν τις επόμενες μέρες οι ποδοσφαιριστές του Αστέρα Τρίπολης, σύμφωνα με δηλώσεις του Γιάννη Γιαννιώτα στην κάμερα της NOVA.

Αναλυτικά όσα είπε ο εκρηκτικός παίκτης:
«Προσπαθήσαμε για τους τρεις βαθμούς αλλά δεν σταθήκαμε τυχεροί. Συνεχίζουμε, το πρωτάθλημα είναι μεγάλο όπως και οι απαιτήσεις, που νομίζω θα τις καλύψουμε. Η ομάδα είναι ποιοτική, έχουμε παίκτες που μπορούν να κάνουν τη διαφορά. Κάναμε τα αδύνατα δυνατά για να γυρίσουμε το παιχνίδι. Έχουμε δύσκολο ματς την Πέμπτη και πρέπει να δουλέψουμε και για αυτό αλλά και για την επόμενη εβδομάδα στο πρωτάθλημα.

Έχουμε έναν πολύ καλό προπονητή που θα μας βοηθήσει να διορθώσουμε τα όποια λάθη. Έχουμε λίγες μέρες για το ματς με τη Μπεσικτάς και δεν έχουμε κάτι να φοβηθούμε. Θα τα καταφέρουμε. Γιατί να μην μπορούμε και τις δύο διοργανώσεις; Το δείξαμε και στα προκριματικά και νομίζω πως θα ευχαριστηθούμε το ματς στην Τουρκία, θα μείνει αξέχαστο. Η επιλογή μου να έρθω στον Αστέρα ήταν πολύ σωστή. Η ομάδα έχει δείξει πως έχει ανοδική πορεία, θέλω να βοηθήσω και αυτό θα προσπαθήσω να κάνω».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα