ΕΠΟ: Βάζει τέλος στις… ειδικές εκκαθαρίσεις ομάδων!

Να βάλει «φρένο» στις περιπτώσεις… εκκαθαρίσεων χρεών των ομάδων με τη μέθοδο του… υποβιβασμού θα επιχειρήσει η ΕΠΟ, περνώντας ειδική διάταξη στον ΚΑΠ, η οποία θα επιβάλλει την υποχρεωτική παρουσία της ομάδας στη συγκεκριμένη κατηγορία, για τρία χρόνια!

Επί της ουσίας και εφόσον ψηφιστεί κάτι τέτοιο από την ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, θα υιοθετηθεί η πρόταση του υφυπουργού αθλητισμού, Σταύρου Κοντονή, ο οποίος προτίθεται να συμπεριλάβει τη συγκεκριμένη σκέψη στο γενικότερο αθλητικό νομοσχέδιο, το οποίο ετοιμάζεται να καταθέσει το φθινόπωρο.

Στο Δ.Σ. της ΕΠΟ, στις 10 Ιουνίου, αναμένεται να δοθεί προς ψήφιση η συγκεκριμένη τροποποίηση, βάσει της οποίας, όποια ομάδα υποβιβάζεται ή ανέρχεται κατηγορία και επιλέγει να μην αγωνιστεί σε αυτήν, αλλά στο ερασιτεχνικό πρωτάθλημα, δεν θα δύναται για τρία χρόνια να ανέβει κατηγορία και εφόσον ανέβει, εφόσον θέλει να αγωνιστεί με την ονομασία και το σύμβολο που είχε, ακόμα κι αν έχει αλλάξει ΑΦΜ, θα πρέπει να εξοφλήσει οφειλές προς παίκτες, προπονητές και διαμεσολαβητές που είχε κατά το παρελθόν. Σε αντίθετη περίπτωση θα πρέπει να αλλάξει ονομασία και σύμβολο.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα