Η ήσυχη γειτονιά τους βγήκε… Τρούμπα!

Την προστασία των εισαγγελικών αρχών διότι εξαπατήθηκαν, όπως υποστηρίζουν, από επιχειρηματία που κατοικεί μόνιμα σε κοσμοπολίτικο νησί, ζητεί με μήνυση που κατάθεσε στην ελληνική Δικαιοσύνη ζευγάρι Γερμανών, το οποίο θέλησε να επενδύσει στην χώρα μας, αλλά βρέθηκε προ δυσάρεστων εκπλήξεων.

Ειδικότερα, το ζευγάρι όπως αναφέρει στη μήνυση που κατάθεσε αγόρασε ακίνητο –ένα διώροφο σπίτι– έναντι 360.000 ευρώ στο κοσμοπολίτικο νησί με τη μεσολάβηση του επιχειρηματία.
Η αγορά, όπως υποστηρίζει το ζευγάρι των Γερμανών έγινε αφού είχαν πεισθεί ότι επενδύουν τα χρήματά τους σε μια ήσυχη γειτονία, χωρίς ο αντίδικός τους να τους έχει ενημερώσει ότι στο σημείο αυτό βρίσκονται εγκατεστημένοι δεκάδες οίκοι ανοχής. Οι δυο Γερμανοί στη μήνυσή τους, την οποία σημειωτέον υπέβαλλαν στις αρμόδιες εισαγγελικές αρχές, τρία χρόνια μετά την αγορά του ακινήτου, υποστηρίζουν ότι έπεσαν θύματα απατηλής συμπεριφοράς και ότι με τη συγκεκριμένη αγορά έχασαν τους κόπους μιας ζωής. Μάλιστα, αναφέρουν ότι πείσθηκαν από τον επιχειρηματία ότι το ακίνητο βρίσκεται σε ήσυχη περιοχή και ότι αποτελεί μοναδική επενδυτική ευκαιρία.
Ωστόσο, όπως λένε, από τις πρώτες ημέρες που άρχισαν να κατοικούν στο σπίτι δεν μπορούσαν να βρουν ησυχία πουθενά, αφού συνεχώς ακούγονταν θόρυβοι και φωνές. Ακόμη, σύμφωνα με τους ισχυρισμούς τους, υπήρξαν και φορές που κάποιοι μεθυσμένοι προφανώς τους χτυπούσαν την πόρτα μέσα στα άγρια μεσάνυχτα!
«Δεν είδαμε τα κόκκινα φανάρια όταν επισκεπτόμασταν το σπίτι πριν το αγοράσουμε, ήταν άλλωστε ημέρα» λένε στη μήνυσή τους οι δύο Γερμανοί και ζητούν από την ελληνική Δικαιοσύνη να τους αναγνωρίσει το δικαίωμα υπαναχώρησης στο σχετικό συμβόλαιο που υπέγραψαν και άρα να τους επιστραφούν τα χρήματα που κατέβαλλαν για την αγορά του ακινήτου.
Από την πλευρά του και ο επιχειρηματία που μεσολάβησε στη συγκεκριμένη αγοραπωλησία έχει καταθέσει μήνυση σε βάρος του ζευγαριού για το αδίκημα της ψευδούς καταμήνυσης.
Πλέον, το απίστευτο αυτό κουβάρι καλούνται να ξετυλίξουν οι εισαγγελείς που μελετούν τις μηνύσεις και έχουν αρχίσει ήδη να εξετάζουν τους πρώτους μάρτυρες…

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα