Η μόνη αλήθεια για την υγεία του Τόλη Βοσκόπουλου και τη νοσηλεία του

 

 

Ποιος είδε τον Τόλη Βοσκόπουλο και δεν τον φοβήθηκε όταν τον γύρο του διαδικτύου έκαναν δημοσιεύματα ότι μπήκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο αντιμετωπίζοντας νέο πρόβλημα με την υγεία του.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα του Ελεύθερου Τύπου την Παρασκευή το βράδυ ο τραγουδιστής εισήχθη στο ΓΝΑ, όπου έφτασε συνοδευόμενος από τη σύζυγό του Άντζελα Γκερέκου. Ο τραγουδιστής έξαλλος από όσα διάβασε ζήτησε να παρέμβει τηλεφωνικά στην εκπομπή του Μένιου Φουρθιώτη για να αποκαταστήσει την αλήθεια.

«Κάνω τσεκ απ κάθε έξι μήνες, όπως νομίζω πρέπει να κάνετε κι εσείς και όλος ο κόσμος το συνηθισμένο μας τσεκ απ για να ξέρουμε πώς είναι η υγεία μας. Ήταν προγραμματισμένο το τσεκ απ που έκανα αυτή τη φορά. Πήγα, έκανα το τσεκ απ μου, είμαι μια χαρά, αν ανησυχείτε ή ενδιαφέρεστε, όποιοι ενδιαφέρεστε. Σας λέω ότι είναι όλα καλά. Μην ανησυχείτε. Αυτή τη στιγμή τρώω στο σπίτι μου με την οικογένειά μου»,  εξήγησε αρχικά ο τραγουδιστής.

«Έτσι όπως ειπώθηκε το θέμα, αν ξέρατε τα τηλεφωνήματα που έχω πάρει από φίλους και το τι μου έχουν πει… Υπάρχουν πολλοί, όπως το παιδί μου. Το παιδί μου, ας πούμε, δεν το σέβεται κανείς ότι κάτι μπορεί να πάθει αυτή τη στιγμή όταν ακούει για τον μπαμπά του;», συνέχισε ο τραγουδιστής, για να ρίξει λίγο μετά τους τόνους, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Ζητάω συγγνώμη αν παραφέρθηκα. Είμαι απολύτως καλά, αυτά όλα δεν ισχύουν».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα