Όλη η αλήθεια για το πρόβλημα υγείας του Πυγμαλίωνα Δαδακαρίδη

Ο αγαπημένος ηθοποιός ανακοίνωσε μέσα από το λογαριασμό του στα social media πως δεν θα καταφέρει να συμμετείχε στην παράσταση «Αχαρνής» του Αριστοφάνη, όπως είχε σχεδιάσει, εξαιτίας ενός προβλήματος υγείας. Η ανάρτησή του, μάλιστα, ανησύχησε τους θαυμαστές του και όσους τον γνωρίζουν και τον αγαπούν μέσα από τη δουλειά του.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της “Espresso”, ο ταλαντούχος ηθοποιός θα υποβληθεί σε επέμβαση στη σπονδυλική του στήλη και αναγκαστικά θα είναι κλινήρης για αρκετές μέρες. «Πρόκειται για μια επέμβαση στην οποία πρέπει να υποβληθώ εκτάκτως. Θα γίνει στη σπονδυλική στήλη και δεν μου επιτρέπει να είμαι στην παράσταση», είπε και συμπλήρωσε: «Θα είμαι κλινήρης έως το τέλος Ιουλίου».

Ο ίδιος λίγες μέρες νωρίτερα, έγραψε στο Facebook για το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει:  «Δυστυχώς λόγω ενός σοβαρού θέματος υγείας που μου προέκυψε δεν θα καταφέρω να είμαι στην περιοδεία στους Αχαρνής… για να γίνω καλύτερα θα πρέπει να προστατέψω το σώμα μου ώστε να μπορώ να είμαι εντάξει για όλες τις υπόλοιπες υποχρεώσεις του χειμώνα αλλά και για εμένα τον ίδιο… εύχομαι στην ομάδα που θα κατέβει με τους Αχαρνής στην περιοδεία του καλοκαιριού να είναι υγιείς τυχεροί και γεμάτοι ενέργεια και κόσμο, μόνο τα καλύτερα! Κύριε Τσιάνο, κύριε Φιλιππίδη, κύριε Χαϊκάλη, κύριε Κόκλα, κύριε Παπαματθαίου, κύριε Τάγαρη αγαπημένοι μου συνάδελφοι και όλα τα τόσο ταλαντούχα παιδιά του χορού καλή επιτυχία… θα σας σκέφτομαι και θα παίζω και εγώ από όπου θα είμαι την παράσταση στο μυαλό μου».

Σήμερα πόσταρε νέα ανάρτηση, γράφοντας:

Ευχαριστώ όλους για την συμπαράσταση και τις ευχές και όλους τους φίλους που προσφέρθηκαν να βοηθήσουν επειδή όμως το…

Gepostet von Pygmalion Dadakaridesb am Sonntag, 3. Juni 2018

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα