«Θρίλερ» με ΟΦΗ

Μπορεί να χρειάστηκαν πέντε ώρες μέχρι η Super League να πάρει απόφαση για το μέλλον του ΟΦΗ στο πρωτάθλημα, αλλά φαίνεται ότι βρέθηκε η λύση που θα ξεκαθαρίσει το τι μέλλει γενέσθαι με αυτή την υπόθεση.

Συγκεκριμένα, αποφασίστηκε να δοθεί προθεσμία έως τις 12 το μεσημέρι της Τετάρτης στον ΟΦΗ προκειμένου να τακτοποιήσει τις οφειλές του προς τους Ταυλαρίδη, Γεωργίου και Ρόβα, ώστε να μπορέσει να αγωνιστεί κανονικά το μεσημέρι κόντρα στον Παναιτωλικό.

Σε περίπτωση που δεν φανεί συνεπής η κρητική ΠΑΕ ΟΦΗ θα χάσει το ματς στα χαρτιά και θα του αφαιρεθούν και βαθμοί.

Για να φτάσουμε σε αυτή τη λύση, ο ΟΦΗ υποχρεώθηκε να υπογράψει ενώπιον του ΔΣ της λίγκας, την παραίτηση της ΠΑΕ από κάθε προσωρινή διαταγή που έχει κερδίσει και με την οποία προστατεύεται από τους πιστωτές της, να δεσμευθεί ότι δεν πρόκειται να χρησιμοποιήσει άλλο ένδικο μέσο εναντίον της Super League στο μέλλον, αλλά και ότι δεν πρόκειται να αιτηθεί άλλη προσωρινή διαταγή για να προστατευθεί μελλοντικά από τους πιστωτές.

Από την ψηφοφορία που έγινε Παναθηναϊκός και Ξάνθη ψήφισαν να ισχύσουν από σήμερα ποινές, όπως ανάλογα έπραξε και ο Παναιτωλικός που σε αυτή την περίπτωση θα κέρδιζε τρεις ξεκούραστους βαθμούς.

Οι υπόλοιπες ΠΑΕ συμφώνησαν ώστε να δοθεί αυτή η διορία.  Συνεπώς τις επόμενες ώρες ο ΟΦΗ θα δώσει αγώνα δρόμου προκειμένου να συμφωνήσει με τους ποδοσφαιριστές, στους οποίους σύμφωνα με πληροφορίες πρέπει να καταβληθεί ένα ποσό γύρω στις 150.000 ευρώ.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα