«Καθάρισε» τον ΟΦΗ με συνοπτικές διαδικασίες!

Με… συνοπτικές διαδικασίες «καθάρισε» τον ΟΦΗ ο διαιτητής Αμπάρκιολης, ο οποίος έδωσε δύο πέναλτι στη Βέροια και απέβαλε τον Τριποτσέρη με δύο κίτρινες κάρτες, μέσα σε διάστημα μόλις 16 λεπτών!

Αποτέλεσμα του… εντυπωσιακού πρώτου μισάωρου για τον διαιτητή και την ομάδα της Βέροιας, ήταν η βαριά ήττα των Κρητικών με 4-1, στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Το… κρεσέντο του διαιτητή Αμπάρκιολη ξεκίνησε στο 15’, με την πρώτη κίτρινη του Τριποτσέρη. Στο 18’, έδωσε το πρώτο πέναλτι στους γηπεδούχους, με το οποίο προηγήθηκαν, μετά από εύστοχη εκτέλεση του Μπεν. Στο 30’, αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη ο Τριποτσέρης και ο Αμπάρκιολης έδωσε το δεύτερο πέναλτι στην ομάδα της Ημαθίας, το οποίο απέκρουσε ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων, Λόρια!

Παρόλα αυτά, ο ΟΦΗ αντέδρασε και στο 37’, έφερε το ματς στα ίσια, με το γκολ που σημείωσε ο Μακρής. Στο επόμενο δίλεπτο, όμως, κρίθηκε το ματς. Στο 38’, ο Παυλίδης έκανε το 2-1 και στο 39’, ο Καλτσάς ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 3-1, ισοπεδώνοντας κάθε διάθεση των Κρητικών για… αντίσταση. Το τελικό 4-1 διαμορφώθηκε στο 59’, από τον Μπεν.

Διαιτητής της αναμέτρησης, όπως γράψαμε και παραπάνω, ήταν ο Απόστολος Αμπάρκιολης, με βοηθούς τους Δημήτρη Γκάγκα και Χρήστο Μαγιάννη. Την κίτρινη κάρτα αντίκρισαν οι Μπεν και Βέρτζος, ενώ αποβλήθηκε με δύο κίτρινες ο Τριποτσέρης των φιλοξενούμενων.

ΒΕΡΟΙΑ: Καντιμοίρης, Όστοϊτς, Ραούλ Μπράβο, Παυλίδης, Μπαργκάν (62’ Καμπόρα), Μπεν, Μπατιόν, Αραγόνες, Βεργώνης (70’ Άρτσε), Καλτσάς (76’ Εσπάρθα), Βέρτζος
ΟΦΗ: Λόρια, Τριποτσέρης, Μπανούσης, Μονιάκης, Κουτσιανικούλης (46’ Κάλαϊτζιτς), Μαϊρόν (69’ Μαραθιάνος), Ροβίθης, Λαμπρόπουλος (56’ Μανιδάκης), Στάθης, Φάζος, Μακρής

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα