Και ο Δασκαλάκης στα πάτρια εδάφη!

Μεγάλη μετεγγραφή για τον ΟΦΗ στην προσπάθεια που κάνει να αναγεννηθεί από τις στάχτες του. Αυτή τη φορά, έκανε δικό της τον Σήφη Δασκαλάκη, ο οποίος θα ενσωματωθεί με την ομάδα άμεσα και θα κάνει ειδικό πρόγραμμα, προκειμένου να επιστρέψει το συντομότερο στη δράση.

Στις πρώτες του δηλώσεις ο έμπειρος τερματοφύλακας τόνισε: «Δεν θέλω να πω πολλά. Ευχαριστώ τους ανθρώπους του ΟΦΗ για την ευκαιρία που μου δίνουν. Στόχος μου είναι να ξαναπαίξω με τον ΟΦΗ στη Super League σε δυο χρόνια, που θα είμαι στα 35 μου. Προέρχομαι από ένα χρόνο αποχής, αλλά μπορώ να καλύψω γρήγορα το χαμένο έδαφος. Θα δουλέψω το επόμενο δίμηνο στην φυσική κατάσταση, γα να μπορέσω να βοηθήσω και εγώ όσο πιο γρήγορα την ομάδα στο στόχο που έχει θέσει».

Ο ΟΦΗ είναι ερασιτεχνικό σωματείο και αυτό του δίνει τη δυνατότητα να εγγράφει διαρκώς ποδοσφαιριστές στα μητρώα της και όπως φαίνεται, η υγεία που αποπνέει πλέον ο Όμιλος διευκολύνει την προσέγγιση σε σπουδαίους παίκτες. Πλέον η ομάδα, παρά τις γκέλες των δύο πρώτων αγωνιστικών, φαντάζει εκ των φαβορί για την άνοδο.

Ο Δασκαλάλης πέραν του ότι για τερματοφύλακας είναι ακόμη σε καλή ηλικία, έχει τρομερή εμπειρία, γνωρίζει τι σημαίνει ΟΦΗ, ενώ και οι ικανότητές του είναι αδιαμφισβήτητες.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα