Κοντά στην ανατροπή με Τρεζεγκέ

Φαινόταν πως η «μάχη» του Αστέρα Τρίπολης να φέρει στην Ελλάδα τον Νταβίντ Τρεζεγκέ θα χανόταν, μετά την πολύ συμφέρουσα πρόταση που του κατέθεσε ομάδα από την Ινδία, αλλά τα όσα είδε ο Γάλλος εκεί τον απογοήτευσαν.

Το γεγονός αυτό από μόνο του μπορεί να μην λέει τίποτα, αλλά σύμφωνα με το «GOAL» λέει πάρα πολλά καθώς η πλευρά του παίκτη έριξε ήδη «γέφυρες» επανασύνδεσης με τον Αστέρα Τρίπολης ώστε να ενημερωθεί αν η πρόταση που του έχουν καταθέσει ισχύει ακόμα.

Τα όσα άκουσε ο 37χρονος πρέπει να τον άφησαν πολύ ικανοποιημένο καθώς τον ενημέρωσαν πως βρίσκεται σε ισχύ, αλλά ότι είναι και αυξημένη κατά 50.000 ευρώ, «εκτοξεύοντας» την τελική πρόταση των Αρκάδων στις 350.000 ευρώ ετησίως.

Επόμενο βήμα για την επίτευξη του deal είναι ο ποδοσφαιριστής να απεμπλακεί από τους Ινδούς και εν συνεχεία να δώσει το οριστικό «oui» προς την ομάδα της Αρκαδίας.

Αν, βέβαια, ολοκληρωθεί αυτή η μεταγραφή θα μιλάμε ίσως για το «μπαμ» του καλοκαιριού, αναλογικά πάντα με το επίπεδο του Αστέρα και τη δεδομένη κλάση –παρά τα 37 του χρόνια- του Νταβίντ Τρεζεγκέ.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα