Κρίσιμη μέρα για τον Ηρακλή!

Τα εισιτήρια που «κόβει» ελάχιστα. Το κόστος χρησιμοποίησης του Καυτανζογλείου μεγάλο. Οι χορηγίες λίγες. Το ότι η ΠΑΕ ίσως πάρει μεγαλύτερη «πίτα» από τα τηλεοπτικά πολύ μικρή ένεση.

Ο Ηρακλής επέστρεψε καθαρός στη Super League, αλλά όσο είναι ΠΑΕ συνεχίζει να «μπαίνει μέσα» και δεν συμφέρει. Ο Σπύρος Παπαθανασάκης μέχρι και προ μηνών μιλούσε για το μεγάλο του όραμα, έναν Ηρακλή πρωταγωνιστή. Ωστόσο, φαίνεται πως δεν ξέρει τα «κόλπα» για να επιβιώσει στα δύσκολα. Βλέποντας ότι ακόμη και το ακριβότερο περιουσιακό στοιχείο, ο Απόστολος Βέλλιος, δεν δείχνει ικανό να φέρει τα λεφτά που υπολόγιζε, όλο και κάνεις σκέψεις αποχώρησης από την ΠΑΕ. Δεν τον ενδιαφέρει να μείνει σε έναν Ηρακλή στα μισά της βαθμολογίας, σε μία ομάδα που κινδυνεύει να δημιουργεί διαρκώς κι άλλα – καινούρια – χρέη.

Στην κρίσιμη Γ.Σ. της Τετάρτης, δεν αποκλείεται να βγάλει τον Ηρακλή στο «σφυρί» ή έστω να κάνει κάλεσμα σε συμπαραστάτες. Στο Κατσάνειο θα κριθεί η επόμενη μέρα του συλλόγου, με τον κόσμο να δείχνει ήδη ανήσυχος. Διότι η ομάδα πέρασε τα δύσκολα και στον κόσμο φαίνεται αδιανόητο να τα περάσει ξανά. Απλά αδιανόητο. Αν, όμως, ακόμη κι αυτός ο «καθαρός» από χρέη Ηρακλής δεν καταφέρει να προσελκύσει επενδυτές ή ενδιαφερόμενους στη Θεσσαλονίκη, τότε θα είναι δείγμα πως ο σύλλογος δεν έχει δυναμική, πράγμα παράξενο αφού η Θεσσαλονίκη έχει μείνει με δύο εκπροσώπους στη Super League, αλλά από την άλλη ίσως και σημείο των καιρών.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα