«Κτύπησε» στο 87’, με Μπαράλες ο Αστέρας!

Ιδιαίτερης βαθμολογικής και ψυχολογικής σημασίας νίκη πέτυχε η ομάδα του Αστέρα Τρίπολης στα Χανιά, επικρατώντας με σκορ 1-0 του Πλατανιά, μόλις λίγες μέρες πριν το εκτός έδρας ματς για το Europa League κόντρα στην Τότεναμ!

Η ομάδα της Αρκαδίας «κτύπησε» στο 87’, με τον Μπαράλες, ο οποίος είχε μπει αλλαγή μόλις τέσσερα λεπτά νωρίτερα και έδειξε ότι διαθέτει σοβαρότητα και χαρακτήρα. Οι παίκτες του Στάικου Βεργέτη έκαναν πράξη τα λόγια τους, καθώς έβγαλαν από το μυαλό τους την Ευρώπη και κατάφεραν να πάρουν τρεις βαθμούς σε μία από τις πλέον δύσκολες έδρες του ελληνικού πρωταθλήματος.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Αθανάσιος Γιάχος, με βοηθούς τους Λάζαρο Δημητριάδη και Χασάλ Κούλα. Την κίτρινη κάρτα αντίκρισαν οι Μενδρινός, Γκιλβάν Γκόμες και Γιάγια Μπανάνα για τους γηπεδούχους, και οι Ουσέρο, Παντελιάδης, για τους φιλοξενούμενους.

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ: Ολιμπά, Κουλιμπαλί, Μπανάνα, Ιτούα, Νέπλιακ, Μαχαμάτ, Τετέ (88’ Φιγκέιρα), Μενδρινός, Τσουράκης, Γκόμες (67’ Μιλούνοβιτς), Τόρες (78’ Ναζλίδης)
ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ: Κοσίτσκι, Παντελιάδης, ΓκοΪάν, Λούι, Μάσα, Τιέ Μπι (71’ Κουρμπέλης), Ουσέρο (66’ Γιαννιώτας), Μάρτιν Ρόλε (83’ Μπαράλες), Φακούντο, Μουναφό, Σανκαρέ

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα