«Λαγός» ο Παούνοβιτς,  ραντεβού με Στραματσιόνι

Φαίνεται τελικά πως ο διάδοχος του Γιάννη Αναστασίου δεν θα είναι ο άπειρος Βάλικο Παούνοβιτς, αλλά ένας σχεδόν συνομήλικός του, με εμπειρία, όμως, από πάγκους ανδρικών επαγγελματικών ομάδων, ο Αντρέα Στραματσιόνι.

Το ρεπορτάζ λέει πως ο Γιάννης Αναστασίου έχει κλείσει ραντεβού με τον 39χρονο τεχνικό και πως σύντομα θα υπάρξουν εξελίξεις, καθώς εκείνος επιλέχθηκε τελικά για τον ηλεκτροφόρο πάγκο του Παναθηναϊκού, αφού πέραν της εξαιρετικής δουλειές με μικρούς (όπως και ο Παούνοβιτς) έχει και διετή εμπειρία στο Καμπιονάτο και μάλιστα διευθύνοντας τη μία από τις δύο σεζόν την Ίντερ. Πέρσι προπόνησε την Ουντινέζε, χωρίς να πετύχει κάποια διάκριση, ενώ στην Ίντερ απέσπασε τα εύσημα για το καλό του ξεκίνημα και αγαπήθηκε από τον κόσμο για το θρίαμβο με 4-2 στο ντέρμπι με τη Μίλαν που στην ουσία μηδένισε τις λίγες ελπίδες των «ροσονέρι» για το πρωτάθλημα του 2012 (που κατέληξε στη Γιουβέντους).

Ο Στραπατσιόνι δεν έπαιξε ποτέ ποδόσφαιρο λόγω  σοβαρού τραυματισμού στο γόνατο στα 18 του, σπούδασε προπονητική και… νομική και πήρε δύο πρωταθλήματα με τις μικρές ομάδες της Ίντερ ενθουσιάζοντας τότε τον Μοράτι που γι’ αυτό άλλωστε του έδωσε και την ευκαιρία να καθίσει στον πάγκο της ανδρικής ομάδας.

Η ανατροπή της εξέλιξης και η οπισθοχώρηση της περίπτωσης του Παούνοβιτς οφείλεται εν μέρει στις αντιδράσεις που ακούστηκαν διότι ο Σέρβος δεν είχε εμπειρία σε πάγκο ανδρικής ομάδας…

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα