Λαμπρόπουλος: “Ο ΟΦΗ θα επιστρέψει”

Ένας από τους καλύτερους ποδοσφαιριστής του ΟΦΗ, ο Ανδρέας Λαμπρόπουλος, θα μπορούσε τώρα, έτσι όπως εξελίχθηκαν τα πράγματα για την ομάδα του, να μετανιώνει για τις επιλογές του. Σε συνέντευξη που έδωσε, όμως, στη συχνότητα του sport24radio, είπε το αντίθετο.

Ο 26χρονος Πατρινός ξεκαθάρισε πως έμεινε συνειδητά στον ΟΦΗ παρά τα προβλήματα και ήθελε να στηρίξει τον Νίκο Αναστόπουλο σε αυτή του την προσπάθεια, παίζοντας για τη χαρά του αθλήματος: «Κατάλαβα μετά τον Ιανουάριο, όταν ναυάγησε η περίπτωση των ξένων επενδυτών, ότι τα πράγματα δεν πάνε καλά. Εκεί ανέλαβαν κάποιοι άνθρωποι, με μπροστάρη τον Νίκο Μαχλά, αλλά ήταν μικρό το χρονικό διάστημα για να προλάβουν να διορθώσουν τα πράγματα. Σίγουρα δεν είναι εύκολο αυτό που μας συμβαίνει, αλλά η ζωή συνεχίζεται. Ο ΟΦΗ με τον κόσμο και την ομάδα που έχει δεν πρόκειται να χαθεί. Είναι θέμα χρόνο να επιστρέψει!”.

Ο Ανδρέας Λαμπρόπουλος αναφέρθηκε στις τελευταίες αυτές μέρες: «Μετά τον αγώνα με τον Πανθρακικό, την Πέμπτη, κάναμε μια κουβέντα, είπαν κάποια παιδιά ότι δεν μπορούμε να συνεχίσουμε. Ακολούθησε ένα μίτινγκ με Μαχλά και Αναστόπουλο, είπαμε ότι δεν γίνεται να κατεβαίνουμε εννέα και 10 παίκτες στην αποστολή. Δεν υπήρχε άλλη λύση, παρόλο που κάποια νέα παιδιά ήθελαν να συνεχίσουμε και ήταν απόλυτα λογικό. Κάποια στιγμή στερέψαμε από δυνάμεις. Δεν μπορούσαμε να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις του πρωταθλήματος. Στην Κέρκυρα φτάσαμε να παίζουμε με εννέα. Είχαμε και “πόλεμο” από τη διαιτησία. Για όλους έμοιαζε εύκολο θύμα ο ΟΦΗ από κάποια στιγμή και μετά”.

Είναι χαρακτηριστικό ότι ο Λαμπρόπουλος είχε βιώσει τις ίδιες καταστάσεις και ως παίκτης της Κέρκυρας όταν η νησιώτικη ομάδα πτώχευσε και μετονομάστηκε σε Κασσιόπη: «Ποιος πληρωνόταν κανονικά; Τουλάχιστον ένα χρόνο ήταν πίσω οι πληρωμές στον ΟΦΗ. Όταν μείναμε όμως, ξέραμε τα προβλήματα. Τα χρήματα μάλιστα είναι χαμένα από εδώ και πέρα, η ομάδα θα αλλάξει ΑΦΜ, το ίδιο μου είχε συμβεί και με την Κέρκυρα, όταν έγινε Κασσιόπη”.

Ο Λαμπρόπουλος τόνισε επίσης πως καλύτερη μέρα ήταν η νίκη επί του ΠΑΟΚ με 3-1 και πως η απόσυρση ήταν πολύ συγκινητική και βαριά στιγμή για τον ίδιο και τους συμπαίκτες του.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα