Μπράβο σου Ράσελ Μάρτιν!

 

Ιστορία έγραψε ο 29χρονος αρχηγός της Νόριτς, Ράσελ Μάρτιν, αφού κατάφερε να πετύχει ένα θαυμάσιο γκολ, στο τελείωμα ενός 24ώρου στο οποίο δεν είχε κοιμηθεί παρά ελάχιστα λεπτά ως συνοδηγός σε αυτοκίνητο που έτρεχε μεταξύ Λίβερπουλ και Νόριτς και μίας πτήσης τσάρτερ (της επιστροφής) από το Νόριτς στο Λίβερπουλ

Συγκεκριμένα, ο Σκοτσέζος αμυντικός γνώριζε πως η γυναίκα του θα γεννήσει την Τετάρτη το βράδυ, ωστόσο το σαββατόβραδο, 19/9, ενημερώθηκε πως ξεκίνησε ο τοκετός, ενώ βρισκόταν ήδη στο Λίβερπουλ με την αποστολή της ομάδας του (είχε φτάσει λίγες ώρες νωρίτερα με πτήση από το Λονδίνο και οδικό ταξίδι από την ανατολική Αγγλία στην πρωτεύουσα). Ζήτησε, λοιπόν, να φύγει για το νοσοκομείο προκειμένου να παραστεί στη γέννα του τρίτου του παιδιού. Επιβιβάστηκε  σε ένα αυτοκίνητο μαζί με ένα μέλος της διοίκησης και τα ξημερώματα της Κυριακής έφτασε και πάλι στο Νόριτς για να υποδεχθεί το νεογέννητο γιό του.

Μετά το ευτυχές γεγονός, κατάφερε το πρωί της Κυριακής να βρει πτήση τσάρτερ από το Νόριτς για το Λίβερπουλ κι έτσι πρόλαβε τον εκτός έδρας αγώνα της ομάδας του που διεξαγόταν το απόγευμα (18:00 ώρα Αγγλίας). Ο Μάρτιν σαν… ντοπαρισμένος έκανε μεγάλο παιχνίδι (έχει ούτως ή άλλως ξεκινήσει εξαιρετικά τη χρονιά) και όχι μόνο αυτό, αν και αμυντικός, κατάφερε να σκοράρει το μοναδικό γκολ της ομάδας του και να τη βοηθήσει στο να κατακτήσει ένα βαθμό. Το τελικό 1-1 διαμορφώθηκε με δικό του τέρμα στο 61’ (το τρίτο του στη σεζόν), το οποίο φυσικά πανηγύρισε με το γνωστό τρόπο που πανηγυρίζουν οι … πατεράδες που έχουν νεογέννητο!

Μία ωραία ιστορία, λοιπόν, με πρωταγωνιστή έναν πατέρα-ποδοσφαιριστή που συνδύασε και την αφοσίωση στην οικογένειά του, αλλά και τον επαγγελματισμό του. Πλέον, το Νόριτς-Λίβερπουλ χαρακτηρίζεται από την αγγλική ποδοσφαιρική κοινότητα σε Παγκράτι-Κολιάτσου!

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα