Ναπολεόνι: «Ο κόσμος μας στηρίζει και τον ευχαριστούμε…»

Για το χατ τρικ που σημείωσε κόντρα στον Πανιώνιο, αλλά και τα γεγονότα της αναμέτρησης και τη συμπεριφορά του κόσμου μίλησε ο επιθετικός του Ατρομήτου, Στέφανο Ναπολεόνι.

Αναλυτικά όσα είπε στο gazzetta.gr:
«Ήταν πολύ σημαντική νίκη, τη θέλαμε πάρα πολύ. Τώρα κοιτάμε μπροστά για το επόμενο παιχνίδι γιατί δεν έχει γίνει τίποτα. Θέλουμε να κερδίσουμε και την Καλλονή και μετά να σκεφτούμε και τα play off.

Ο προπονητής θα μας πει τι δεν κάναμε καλά. Είχαν κάποιες ευκαιρίες, ο Γκορμπούνοφ έπαιξε πολύ καλά και μας έσωσε σ’ αυτή τη δύσκολη στιγμή, αλλά μετά βάλαμε άλλα δύο γκολ και μπορέσαμε να κερδίσουμε.

Είμαι πολύ χαρούμενος όταν εγώ προσωπικά πετυχαίνω τέτοια γκολ, μακάρι να συνεχίσουμε έτσι. Τώρα έχουμε άλλο παιχνίδι, όπως είπα, πρέπει να σκεφτόμαστε αυτό και όποιος το βάλει το γκολ, δε σκέφτομαι για μένα προσωπικά. Σήμερα είναι το κάτι άλλο, αλλά τώρα θέλουμε μόνο τη νίκη και κοιτάμε μπροστά γι’ αυτή.

Δεν είναι εύκολο να σταματήσεις, μετά να ξαναπαίξεις και να ξανασταματήσεις, αλλά πάλι καλά που μετά μπορούσαμε να μπούμε στο παιχνίδι και να βάλουμε κι άλλα γκολ για να κερδίσουμε.

Αφού έρχονται οι οπαδοί και μας στηρίζουν, γι’ αυτό μπορούμε να τους πούμε μόνο ευχαριστώ. Αυτά, δυστυχώς, γίνανε. Δεν είναι ωραία πράγματα, το ξέρουμε, αλλά ήταν εκεί ο κόσμος. Μας στήριξε, μας βοήθησε για τη νίκη. Πρώτα τα play off και μετά σε κάθε παιχνίδι να προσπαθήσουμε και να πάμε όσο πιο ψηλά γίνεται».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα