Νοοτροπία πρωταθλητισμού στον Παναιτωλικό

Ο Νίκολας Μαρτίνες αποτελεί το «ισχυρό όπλο» του φετινού Παναιτωλικού, γεγονός που αποδεικνύεται και από τα στατιστικά στοιχεία και τις προσωπικές διακρίσεις του ξένου ποδοσφαιριστή.

Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός παραχώρησε συνέντευξη στο agrinio-sports, λέγοντας πως η ομάδα του πρέπει να κοιτάζει κάθε αγώνα ξεχωριστά και πως οφείλει να επιδιώκει τη νίκη, ανεξάρτητα με τον αντίπαλο και την έδρα. Αναλυτικά η συνέντευξη του 27χρονου παίκτη:

Η ομάδα σου έπαιξε πολύ καλά απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης και βοήθησες να πάρει το αποτέλεσμα, καθώς ήσουν εκ των κορυφαίων της αναμέτρησης…
«Η ομάδα έπαιξε πολύ καλά και πρέπει να συνεχίσουμε έτσι, καθώς έρχονται πολύ δύσκολα παιχνίδια».

-Όπως είπες έρχονται δύο δύσκολα εκτός έδρας παιχνίδια…
«Όλα τα παιχνίδια θα είναι δύσκολα. Πρώτα πρέπει να έχουμε στο μυαλό μας τον Πανθρακικό και μετά την Ξάνθη. Πρώτα πρέπει να πάμε για τη νίκη στην Κομοτηνή και στην συνέχεια θα δούμε μέχρι που μπορούμε να φτάσουμε».

-Πλέον ο Παναιτωλικός έχει κλειδώσει την παραμονή και πηγαίνει για την κατάκτηση μιας θέσης που οδηγεί στην Ευρώπη…
«Πιστεύω ότι πρέπει να πάμε αγώνα – αγώνα. Έχουμε ακόμη 30 βαθμούς να διεκδικήσουμε και έτσι θα δούμε μέχρι που μπορούμε να φτάσουμε, μετά το τέλος των αγώνων».

-Έφτασες τις δέκα ασίστ στο πρωτάθλημα. Τι σου αρέσει περισσότερο, να σκοράρεις ή να βγάζεις μπαλιές για γκολ στους συμπαίκτες σου;
«Σίγουρα είναι ωραίο να σκοράρω. Η θέση που με βάζει όμως ο προπονητής είναι για να βγάζω ασίστ και χαίρομαι όταν βγάζω κάποια μπαλιά και μπαίνει γκολ που βοηθά την ομάδα να παίρνει τη νίκη».

-Τέλος, θα ήθελες να στείλεις ένα μήνυμα στον κόσμο;
«Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον κόσμο που μας στηρίζει και να ζητήσουμε από τον κόσμο που δεν έχει έρθει ακόμη, να έρθει στο γήπεδο, για να γεμίσει και να γίνει πιο δυνατή η έδρα και να δυσκολεύει περισσότερο τους αντίπαλους μας».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα