Οι ψυχολόγοι στέλνουν Ρονάλντο στην Παρί!

 

Λίγες ώρες πριν βγει στις αίθουσες το ντοκιμαντέρ για τη ζωή του Κριστιάνο Ρονάλντο, ο Πορτογάλος σταρ κατάφερε να βρεθεί στο επίκεντρο των συζητήσεων για μία ακόμη φορά, μόνο και μόνο επειδή ψιθύρισε κάτι στο αυτί του προπονητή της Παρί Σεν Ζερμέν, Λοράν Μπλαν!

Με τα σενάρια των τελευταίων μηνών να δίνουν και να παίρνουν, ήταν φυσιολογικό να συμβεί κάτι τέτοιο. Από το καλοκαίρι, κιόλας, φημολογείται πως οι Άραβες της Παρί θα κάνουν κάποια στιγμή τη μεγάλη τους κίνηση για να αποκτήσουν τον Κριστιάνο Ρονάλντο. Και επειδή στο παιχνίδι μπαίνουν και οι… νεόπλουτοι ποδοσφαιρικά Αμερικάνοι, μάλλον θα πρέπει να βιαστούν αν θέλουν να φέρουν στο Παρίσι τον Πορτογάλο.

Έτσι, λοιπόν, δευτερόλεπτά μετά τους ψίθυρους του Κριστιάνο και παρά το ότι έβαλε τα χέρια του μπροστά για να μη διακριθούν τα χείλη του, οι ειδικοί κατάλαβαν τι είπε: «Μου αρέσει ο τρόπος που παίζει η ομάδα σου. Θα ήθελα να δουλέψουμε μαζί…», ήταν υποτίθεται τα λεγόμενα του Ρονάλντο. Το συμπέρασμα εξήχθη από τη στάση του σώματος του Κριστιάνο και τη… λάμψη στα μάτια του Λοράν Μπλαν.

Πέρα από την όποια πλάκα, κάποια τηλεοπτικά δίκτυα απευθύνθηκαν σε ψυχολόγους προκειμένου να ερμηνεύσουν την κινησιολογία του Πορτογάλου, την ώρα που κατευθυνόταν και στη συνέχεια μιλούσε στον προπονητή της Παρί! Εκείνοι, έβγαλαν μάλιστα το επιστημονικό συμπέρασμα ότι ο παίκτης της Ρεάλ δεν πήγε αυθόρμητα στον Μπλαν, αλλά ο τρόπος βαδίσματός του έδειχνε προαποφασισμένη κίνηση, άρα αυτό που είχε να πει ήταν σχεδιασμένο! Τι μπορεί να σημαίνει αυτό; Δεν ξέρουμε, αλλά οι ειδικοί αποφάνθηκαν πως είχε να πει κάτι καλό στον Λοράν Μπλαν που αντέδρασε, άλλωστε, με ένα τεράστιο χαμόγελο. Λέτε να είναι η απαρχή μίας νέας συνεργασίας;

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα