Ο Ατρόμητος κάνει πρωταθλητισμό!

 

Σύμφωνοι, η διαφορά των οκτώ βαθμών μεταξύ Ολυμπιακού και Ατρόμητου είναι μεγάλη, αλλά η διαφορά μεταξύ του πρωτοπόρου και της ομάδας του Κορακάκη από τη μέρα που ανέλαβε τους Περιστεριώτες μόλις δύο πόντοι. Και αυτοί οι δύο πόντοι δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα, καθώς στο παιχνίδι Ατρόμητος-Ολυμπιακός δε νίκησε ο καλύτερος.

Λίγοι ανέμεναν μετά τη δεύτερη αγωνιστική του πρωταθλήματος ότι ο Ατρόμητος θα ανακάμψει τόσο εντυπωσιακά. Αυτό που συνέβη από τη μέρα που ανέλαβε ο Γιώργος Κορακάκης αντί του Τραϊανού Δέλλα ξεπερνά τη φαντασία. Ο Ατρόμητος έκανε δύο ήττες με απολογισμό τερμάτων 0-5 και στη συνέχεια κατάφερε τα εξής:

Να νικήσει 1-0 τον Αστέρα Τρίπολης στην πρεμιέρα του Κορακάκη. Να πάρει 0-0 στην Ξάνθη και για δεύτερο σερί ματς να μη δεχθεί γκολ. Να νικήσει 1-0 τη Βέροια και να κρατήσει τρίτο σερί ματς το μηδέν. Να νικήσει εκτός έδρας τον Ηρακλή με 1-2. Να παίξει στα ίσια τον Ολυμπιακό, να αδικηθεί κατάφορα από τη διαιτησία και τελικά να ηττηθεί 0-1. Να αντιδράσει κόντρα στην ΑΕΚ και να μετατρέψει το 2-0 μέσα σε ένα πεντάλεπτο σε 2-2. Να κάνει τη σούπερ ανατροπή στην Τούμπα και τέλος να κάνει ένα ακόμη «διπλό» στη Λάρισα επί της ΑΕΛ με 1-2.

Δίχως αμφισβήτηση κάνει πορεία πρωταθλητισμού και αυτό θα επιβεβαιωθεί πλήρως αν νικήσει την επόμενη αγωνιστική τον Παναθηναϊκό. Το σίγουρο είναι πως ο Ατρόμητος με την παρουσία του, αλλά και τον δυνατό ΠΑΣ Γιάννινα, ίσως θέσει σε αμφισβήτηση το ευρωπαϊκό εισιτήριο κάποιας μεγάλης ομάδας. Στα Play Off μπαίνει ο δεύτερος, ο τρίτος, ο τέταρτος και ο πέμπτος και ίσως ένας εκ των ΠΑΟ, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ να μην χωρέσει. Στο κόλπο βρίσκονται, επίσης, Ξάνθη και Πανιώνιος.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα