«Παίζει» του Ουσέρο

Όλο και ανεβαίνει θέση στη λίστα των μεταγραφικών προτεραιοτήτων του ΠΑΟΚ η απόκτηση ενός κεντρικού μέσου, ειδικά από τη στιγμή που οι Μαντούρο, Μάρτενς που μπορούσαν υπό προϋποθέσεις να δώσουν λύσεις σε αυτές τις θέσεις θεωρούνται «ξένα σώματα», μετά τα όσα είπε δημόσια αλλά και κατ’ ιδίαν στους ίδιους τους ποδοσφαιριστές ο Άγγελος Αναστασιάδης.

Στο πλαίσιο αυτό και από τη στιγμή που ξεκάθαρα το μπάτζετ δεν πρόκειται να φτάσει σε υψηλά επίπεδα, η περίπτωση του Φερνάντο Ουσέρο χαρακτηρίζεται ως ελκυστική. Πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή εγνωσμένης αξίας που εκτός από το ότι είναι έμπειρος, δεν πρόκειται να χρειαστεί χρόνο προσαρμογής στα νέα δεδομένα της ομάδας του, αφού γνωρίζει και πού θα έρθει, αλλά και κατατόπια του ελληνικού πρωταθλήματος.

Προς το παρόν δεν έχει υπάρξει καμία είδους κρούση (επίσημη ή ανεπίσημη) προς τον Αστέρα Τρίπολης (με τον οποίο έχει συμβόλαιο μέχρι το 2016) από τον ΠΑΟΚ, αλλά το σίγουρο είναι ότι εφόσον ο Αργεντινός εξακολουθεί να έχει τάσεις φυγής, η περίπτωσή του δεν θα μείνει καθόλου αδιάφορη στον «Δικέφαλο», με δεδομένο ότι και οι Αρκάδες με τη σειρά τους δεν θα ζητήσουν κάποιο υπέρογκο ποσό.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα