«Πρέπει να ξεκινήσουμε από το μηδέν»

Αισιόδοξος, αλλά και ρεαλιστής για την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί, εμφανίστηκε ο Ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής Ελλάδας, Σέρχιο Μαρκαριάν, λίγη ώρα πριν την αναχώρηση της αποστολής για την Αυστρία.

Οι διεθνείς παίκτες θα ακολουθήσουν ένα μίνι πρόγραμμα προετοιμασίας πριν το καθοριστικό παιχνίδι με την Ουγγαρία, στη Βουδαπέστη, για την προκριματική φάση του Euro 2016, ώστε να αντιληφθούν, στον μεγαλύτερο δυνατό βαθμό, την τακτική και το σκεπτικό του Σέρχιο Μαρκαριάν.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του «El Mago»:
«Είναι πολύ κοντά το παιχνίδι. Είχαμε μερικές δυσκολίες με τραυματισμούς, αλλά πιστεύω πως τα παιδιά που είναι μαζί μας, θα τα δώσουν όλα. Πιστεύω πως θα τις ξεπεράσουμε και θα είμαστε σε καλή κατάσταση. Το πρόβλημα είναι ότι πρέπει να αρχίσουμε από το μηδέν, γιατί κάθε προπονητής είναι διαφορετικός και τα παιδιά πρέπει να τα δώσουν όλα για να κάνουν αυτό που πρέπει για την Εθνική. Θα δουλέψουμε στην τακτική και στην ψυχολογία. Θα κάνουμε τρία – τέσσερα μίτινγκ σίγουρα, για να μιλήσουμε με τα παιδιά για τον στόχο. Στο γήπεδο, όμως, θα κάνουμε μόνο τακτική».

Στο «Ελ. Βενιζέλος» βρέθηκαν όσοι διεθνείς αγωνίζονται στο ελληνικό πρωτάθλημα. Οι «λεγεωνάριοι» θα ενσωματωθούν απευθείας στην Αυστρία. Πιο αναλυτικά, η αποστολή της Εθνικής απαρτίζεται από τους:

Καρνέζη (Oυντινέζε), Καπίνο (Μάιντς), Βελλίδη (ΠΑΣ Γιάννινα), Τοροσίδη (Ρόμα), Μπακάκη (ΑΕΚ), Κ. Παπαδόπουλο (Λεβερκούζεν), Μανωλά (Ρόμα), Μόρα (Ελλάς Βερόνα), Σιόβα (Ολυμπιακός), Παπασταθόπουλο (Ντόρτμουντ), Χολέμπας (Ρόμα), Σταφυλίδη (Φούλαμ), Ταχτσίδη (Ελλάς Βερόνα), Λαγό (Παναθηναϊκός), Κατσουράνη (Ατρόμητος), Σάμαρη (Μπενφίκα), Κονέ (Oυντινέζε), Φορτούνη (Ολυμπιακός), Χριστοδουλόπουλο (Ελλάς Βερόνα), Φετφατζίδη (Κιέβο Βερόνα), Γιαννιώτα (Αστέρας Τρίπολης), Καρέλη (Παναθηναϊκός), Γιάννου (Πανιώνιος) και Αθανασιάδη (ΠΑΟΚ).

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα