Πωλητήριο στο «Αλάτσι» βάζει ο Θεοδωράκης

 Η ενασχόληση του με την πολιτική και η δημιουργία του «Ποταμιού» αναγκάζουν τον Σταύρο Θεοδωράκη να πουλήσει την επιχείρησή του, το εστιατόριο  «Αλάτσι» στην Αθήνα. Σύμφωνα με το Cretalive, ο πρώην δημοσιογράφος και νυν αρχηγός κόμματος φαίνεται ότι δεν μπορεί να τα βγάλει πέρα τόσο με την πολιτική όσο  και με  τις επιχειρήσεις και έτσι παίρνει την απόφαση να βάλει πωλητήριο μετά από εννέα σχεδόν χρόνια λειτουργίας (άνοιξε το Σεπτέμβριο του 2005) στο εστιατόριο του για να αφοσιωθεί αποκλειστικά με το κόμμα του.

 Ειδικότερα, ο Σταύρος Θεοδωράκης και η σύζυγός του, η οποία είναι υπεύθυνη στο εστιατόριο, όπως αναφέρει το συγκεκριμένο ρεπορτάζ, αποφάσισαν να βάλουν πωλητήριο στην επιχείρηση και ζητάνε 1 εκατομμύριο ευρώ για να περάσει στα χέρια του νέου ιδιοκτήτη έτσι ώστε να μην βρει κανείς το πάτημα και να του κάνει σύσταση περί ασυμβίβαστου.

Το εν λόγω εστιατόριο  μέσα σε λίγο χρονικό διάστημα έγινε στέκι καλλιτεχνών, πολιτικών και όχι μόνο. Αυτή η επιχείρηση ήταν το όνειρο του Σταύρου Θεοδωράκη, ο οποίος ήθελε να κάνει γνωστά τα τοπικά προϊόντα της Κρήτης και στην Αθήνα.

 

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα