Σοκ με Ιγκλέσιας στον Ατρόμητο

Μεγάλο πρόβλημα της τελευταίας στιγμής προέκυψε για τον Ατρόμητο εν όψει του «τελικού» με τον Ολυμπιακό, καθώς ο Ματίας Ιγκλέσιας αποκλείστηκε από την αποστολή λόγω ενοχλήσεων στους προσαγωγούς.

Για αυτό το λόγο, ο Γιώργος Παράσχος πρέπει να αναπροσαρμόσει τα πλάνα του και να παρατάξει την ομάδα του χωρίς το βασικό της αμυντικό χαφ.

Εκτός αποστολής όπως αναμενόταν έμεινε και ο Δημήτρης Παπαδόπουλος που έχει υποστεί θλάση από το ματς με τον Παναιτωλικό.

Την αποστολή αποτελούν 19 ποδοσφαιριστές: Σηφάκης, Μπάρκας, Νάστος, Γιαννούλης, Αρκούδας, Μπάλλας, Γκαρσία, Ταυλαρίδης, Λαζαρίδης, Δημούτσος, Φάμπιο, Μπρίτο, Ούμπιντες, Φωτάκης, Καραμάνος, Γεωργίου, Κιβρακίδης, Παπουτσογιαννόπουλος, Ναπολεόνι.

Σε δηλώσεις του στο atromitosfc.gr o Γιώργος Παράσχος τόνισε τα εξής: «Ο Ολυμπιακός μπορεί να παραμένει το φαβορί όμως οι παίκτες μας παρά την κούραση και την ταλαιπωρία έχουν πολύ μεγάλα ψυχικά αποθέματα λόγω της κρισιμότητας του αγώνα και θα κάνουμε ότι είναι δυνατόν για να προκριθούμε στην επόμενη φάση. Ευχαριστούμε τους φιλάθλους μας για την συγκλονιστική τους παρουσία στο ματς με τον Αστέρα και είμαστε βέβαιοι ότι και στον αυριανό αγώνα θα έχουμε επίσης πολύ μεγάλη συμπαράσταση».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα