Στα δικαστήρια προσφεύγουν οι… δικαστές

Στα δικαστήρια προκειμένου να διεκδικήσουν τα αναδρομικά τους θα στραφούν οι δικαστές. Σε ανακοίνωση που εξέδωσε η Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων επισημαίνει ότι οριστικοποιήθηκε το υπόδειγμα αγωγής κατά του Ελληνικού Δημοσίου και πλέον αναμένεται μπαράζ προσφυγών  από δικαστές οι οποίοι επικαλούμενοι την απόφαση του Μισθοδικείου θα διεκδικήσουν τα οφειλόμενα.
Η Ένωση επισημαίνει ότι έχει σταλεί στις γραμματείες των δικαστηρίων η οριστική μορφή του υποδείγματος αγωγής το οποίοι μπορούν να καταθέσουν οι δικαστές So, tomorrow horoscope of Taurus recommends him not to blame himself for a false choice; his partner is not guilty in all or some of the deadly sins. στα Διοικητικά Πρωτοδικεία της χώρας κατά του Ελληνικού Δημοσίου. Οι δικαστές και οι εισαγγελείς θα ζητούν την επιδίκαση των αναδρομικώς οφειλομένων διαφορών των αποδοχών τους για το χρονικό διάστημα από 1.8.2012 μέχρι και 30.6.2014.
Τα ποσά αυτά μειώθηκαν στο μισό με τον νόμο 4307-2014, ενώ το υπόλοιπο 50% αναμένεται να τους καταβληθεί σε 36 μηνιαίες δόσεις. Στην ανακοίνωσή της η Ένωση χαρακτηρίζει αντισυνταγματική την τμηματική καταβολή των αναδρομικών.
Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα