Στον Αστέρα Τρίπολης ο Ιβοριανός Ερίκ Τιέ Μπι!

Στην απόκτηση του Ιβοριανού Ερίκ Τιέ Μπι προχώρησε η ομάδα του Αστέρα Τρίπολης, ολοκληρώνοντας τη 12η μεταγραφική του κίνηση για το φετινό καλοκαίρι!

Ο παίκτης από την Ακτή Ελεφαντοστού διαθέτει γαλλικό διαβατήριο και τα τελευταία τέσσερα χρόνια αγωνιζόταν με τη φανέλα της Εβιάν. Αμέσως μετά την υπογραφή των συμβολαίων δήλωσε:

«Ήρθα στον Αστέρα για να μεταφέρω την εμπειρία μου από το Γαλλικό πρωτάθλημα. Είναι πολύ σημαντικό για μένα που ο Αστέρας θα αγωνιστεί και στον επόμενο γύρο του EUROPA LEAGUE. Θέλω να παλέψω μαζί με τους συμπαίκτες μου στο γήπεδο, για ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες.

Οι φίλαθλοι του Αστέρα θα δουν έναν παίκτη που δουλεύει και δίνει το 100% στις προπονήσεις και στο γήπεδο για την επιτυχία και το καλύτερο της ομάδας. Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους ανθρώπους της διοίκησης που με εμπιστεύτηκαν και με έφεραν στον Αστέρα, αλλά και εκείνη την αυτοπεποίθηση που έδειξαν όλοι στο πρόσωπο μου. Θα προσπαθήσω να την ανταποδώσω στους ανθρώπους του Αστέρα, με την καλή μου απόδοση στο γήπεδο».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα