Τουλάχιστον μέχρι το τέλος της σεζόν στον πάγκο του ΟΦΗ ο Βλαστός

Στην τεχνική ηγεσία του ΟΦΗ τουλάχιστον μέχρι τη λήξη της αγωνιστικής περιόδου θα κάθεται ο Γιώργος Βλαστός, όπως γνωστοποίησε με δηλώσεις του ο πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής Αντύπας Σηφάκης.

Στον τηλεοπτικό σταθμό του Ηρακλείου ΚΡΗΤΗ TV, μίλησε ο Αντύπας Σηφάκης, ο οποίος έκανε γνωστή την απόφαση του να παραμείνει στην τεχνική ηγεσία στου ΟΦΗ μέχρι το φινάλε της αγωνιστικής περιόδου ο Γιώργος Βλαστός, καθως επίσης και για το προσεχές εκτός έδρας παιχνίδι κορυφής με αντίπαλο τον Φωστήρα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στον τηλεοπτικό σταθμό ΚΡΗΤΗ TV:

«Με τη δουλειά που μας έδειξε ότι κάνει όλο αυτό το διάστημα ο Γιώργος Βλαστός, αποφασίσαμε να διατηρηθεί ως ο βασικός μας προπονητής. Φάνηκαν ήδη τα αποτελέσματα. Τώρα ακολουθεί ο Φωστήρας, ώστε να μειωθεί η διαφορά που μας χωρίζει. Έχουμε ένα ολόκληρο γύρο, για να βρεθούμε στην κορυφή.

Είναι αλήθεια ότι το δίκαιο επικράτησε. Μια αρχικά παράνομη απόφαση, βρήκε τη δικαίωση της. Πλέον ξεκινάμε από το παιχνίδι της Κυριακής, με τον Φωστήρα στην Αθήνα. Με άλλη ψυχολογία και σαφώς διαφορετική διάθεση. Γνωρίζαμε ήδη, ότι θα κερδίζαμε την υπόθεση και το κλίμα αυτό είχε μεταφερθεί στην ομάδα».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα