Το άλλο πρόσωπο της Ραχήλ Μακρή: «Οργώνει» τα κοσμικά events και μαζεύει ψηφοφόρους

Απέχοντας από την πολιτική περισσότερο από έναν χρόνο, και δηλώνοντας ότι είναι έτοιμη να ιδρύσει το δικό της κόμμα, η Ραχήλ Μακρή φροντίζει να συνδυάζει το τερπνόν μετά του ωφελίμου, δουλειά μαζί με διασκέδαση.

Τον τελευταίο καιρό η ψηλή και καλλίγραμμη πρώην κυρία της Βουλής, δεν έχει αφήσει επίσημη πρεμιέρα θεάτρου που να μην έχει δώσει το παρών της, έχει πάει σε αρκετές επιδείξεις μόδας, ενώ έχει παρευρεθεί σε πολλά κοσμικά καλέσματα, εισβάλλοντας δυναμικά και κερδίζοντας τον χώρο της showbiz που είναι πολυπληθής και λαμπερός.

Ντυμένη πάντα στην πένα και σικάτη, έχει αναλογίες μοντέλου που τη βοηθάνε σε αυτό, υπήρξε άλλωστε μοντέλο και στα πρώτα βήματα της καριέρας της πριν λοξοδρομήσει προς την πολιτική, καταφέρνει να τους εντυπωσιάζει όλους, τόσο με το στιλ της όσο και με τις πολιτικές της απόψεις, κάνοντας πολλούς με το που τη γνωρίζουν να δηλώνουν πώς θα τη ψηφίσουν σίγουρα με το που αναγγείλει το κόμμα της.

Όσοι τη συναντούν, ξαφνιάζονται με το πόσο χαλαρή και χαμογελαστή είναι πλέον, αφού τους είχε συνηθίσει σε ένα πιο αυστηρό στιλ. Σίγουρα η Ραχήλ Μακρή έχει αλλάξει πολύ, και όχι μόνο εμφανισιακά, έχοντας βρει τον τρόπο να προσελκύσει περισσότερους υποψήφιους ψηφοφόρους όταν τους χρειαστεί.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα