Το μικρό μυστικό του Κλοπ

Μπορούν να πανηγυρίζουν οι άνθρωποι της Λίβερπουλ για μία πρόκριση στα προημιτελικά του αγγλικού Λιγκ Καπ επί της Μπόρνμουθ με σκορ 1-0; Μπορούν για αρκετούς λόγους.

Ο πρώτος επειδή η ομάδα παραμένει αήττητη με τον Κλοπ. Ο δεύτερος επειδή πέτυχε την πρώτη νίκη. Επειδή κράτησε το μηδέν, επειδή η ομάδα ήταν βελτιωμένη, επειδή έμεινε ενός όλων των στόχων, κ.τ.λ..

Αν είναι έργο Κλοπ θα φανεί στην πορεία. Ο ίδιος δεν θεωρεί ότι έχει πετύχει ακόμη κάτι σπουδαίο και ούτε ως κάποια κίνηση φοβερή θα πρέπει να χαρακτηριστεί η πράξη του λίγα λεπτά πριν από την έναρξη του αγώνα με την Μπόρνμουθ. Ο Γερμανός προπονητής έγραψε στο μαυροπίνακα των αποδυτηρίων τη λέξη «awful» δηλαδή «απαίσια», λέγοντας πως αυτό το συναίσθημα θα πρέπει να διακατέχει τους αντιπάλους μετά το τέλος του αγώνα. Αυτό άρεσε στους ποδοσφαιριστές του, που μπήκαν όντως πολύ δυνατά στον αγώνα.

Ο Κλοπ έχει κάνει άλλα κι άλλα κι αυτό είναι… τίποτα μπροστά στο ιστορικό του. Για παράδειγμα, στη Μάιντζ, είχε πάρει την ομάδα και είχε εξαφανιστεί για μία εβδομάδα σε ένα καταφύγιο και για έρθουν όλοι πιο κοντά!

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα