Φουλ για Grexit!

Σοκ! Ο Κύπριος εκπρόσωπος της FIFA, Κωστάκης Κουτσοκούμνης, βγαίνοντας από τη Γ.Γ.Α. μετά τη συνάντηση με τον Σταύρο Κοντονή και τον Γιώργο Γκιρτζίκη ανακοίνωσε τα κακά μαντάτα: «Δεν μπορεί να γίνει αποδεκτό από μας η διακοπή του Κυπέλλου. Από την εμπειρία που έχω από τέτοιες διενέξεις τα πράγματα δεν είναι καλά. Θα ενημερώσουμε τους υπεύθυνους για το είπαμε, αλλά έτσι όπως έχουν τα πράγματα, τη διακοπή του Κυπέλλου δεν μπορεί να τη δεχθεί η FIFA!»

Έθεσε μάλιστα ως ημερομηνία «κλειδί» την 1η του Απρίλη, αλλά προφανώς μέχρι τότε ο Σταύρος Κοντονής δεν πρόκειται να αλλάξει γνώμη και οδηγούμεθα με μαθηματικά ακρίβεια όχι μόνο σε αποκλεισμό των ομάδων μας από κάθε διεθνή διοργάνωση, αλλά ίσως και τη διακοπή του πρωταθλήματος, αφού ο εκπρόσωπος της FIFA τόνισε πως θα μπορούσε η Ομοσπονδία να δεχθεί διακοπή όλων των διοργανώσεων για λόγους ασφαλείας και όχι μόνο του Κυπέλλου!
Ο Σταύρος Κοντονής εξήγησε στους ανθρώπους της FIFA και της UEFA πως μοναδική περίπτωση να ξεκινήσει και πάλι το Κύπελλο είναι να λυθούν θέματα εξυγίανσης της ΕΠΟ (!), κάτι που είναι ξεκάθαρα εγχώριο ζήτημα και δεν άπτεται της Επιτροπής Δεοντολογίας της FIFA. Αυτό το εξήγησε ο Κωστάκης Κουτσοκούμνης στον Σταύρο Κοντονή με τον Γιώργο Γκιρτζίκη να παραμένει αμίλητος και μάλλον ελαφρώς… αδιάθετος!

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα