Όλα πιθανά για το μέλλον «Φέτφα» – Χολέμπας

Αρνητικές ήταν οι απαντήσεις της διοίκηση του Ολυμπιακού προς Τζένοα και Μπεσίκτας για την απόκτηση των Γιάννη Φετφατζίδη και Χοσέ Χολέμπας αντίστοιχα. Ο ιταλικός σύλλογος πρόσφερε 4 εκατ. ευρώ για τον βραχύσωμο χαφ ενώ ο τουρκικός σύλλογος ακόμα δεν έχει προσεγγίσει τα 2,5 εκατ. ευρώ που απαιτούν οι πρωταθλητές Ελλάδας για την παραχώρηση του αριστερού φουλ μπακ.

Ιταλικά δημοσιεύματα δεν αποκλείουν το σενάριο να επανέλθει ο σύλλογος της Γένοβας με νέα βελτιωμένη πρόταση και τότε είναι αμφίβολο τι θα πράξει ο Ολυμπιακός καθώς είναι αλήθεια ότι ο Γιάννης Φετφατζίδης δεν έχει πάρει τις ευκαιρίες που ήθελε τα τελευταία χρόνια και ίσως θα ήθελε κι αυτός να αποχωρήσει ώστε να δείξει σε ένα άλλο πρωτάθλημα την αξία του.

Από την άλλη μεριά, το θέμα του Χοσέ Χολέμπας είναι ξεκάθαρο. Αν η Μπεσίκτας δεν ανεβάσει την προσφορά στα 2,5 εκατ. ευρώ, τότε δεν πρόκειται να γίνει αυτή η μεταγραφή, αφού ο Ολυμπιακός δεν έχει κανένα λόγο να μπαίνει σε παζάρια. Τα 2 εκατ. ευρώ που έχουν «πέσει» στο τραπέζι κρίνονται λίγα από τους «ερυθρολεύκους» και περιμένουν μέχρι τελευταία μέρα ώστε να δουν την αντίδραση των Τούρκων. Ο ποδοσφαιριστής για την ώρα υπολογίζεται κανονικά καθώς συμπεριλήφθηκε και στην αποστολή για τον αγώνα με τον Λεβαδειακό.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα