«Όχι» του Νιόμπλια στον ΟΦΗ

Δεν θα είναι ο Νίκος Νιόμπλιας αυτός που θα προσπαθήσει να οδηγήσει από την ερασιτεχνική κατηγορία, την ομάδα του ΟΦΗ και πάλι στα «μεγάλα σαλόνια».

Ο πρώην – εντός των αγωνιστικών χώρων – ηγέτης του συλλόγου, αρνήθηκε ευγενικά την άτυπη πρόταση που του έκανε το γκρουπ των επιχειρηματιών που αναλαμβάνει την ομάδα κι έτσι δεν θα είναι αυτός ο νέος προπονητής της ομάδας. Ο Νιόμπλιας εξήγησε πως δεν είναι ο αρμόδιος για να αναλάβει μία ερασιτεχνική ομάδα από το μηδέν, κυρίως για λόγους τεχνογνωσίας και τη στάση του την εξήγηση με επίσημη τοποθέτησή του:

«Αποδέχθηκα την πρόσκληση των ανθρώπων του ΟΦΗ για συζήτηση και ανταλλάξαμε απόψεις. Στο διάστημα που μεσολάβησε από τις πρώτες επαφές, έκανα μια έρευνα σ’ αυτά τα πρωταθλήματα. Είναι ένα εντελώς διαφορετικό πεδίο, σε ότι αφορά το ποδοσφαιρικό κομμάτι. Επιπλέον ήθελα να δω τι υπάρχει, σε ότι αφορά το ποδοσφαιρικό τμήμα.

Πρέπει να ξεκινήσεις από το μηδέν, δεν είναι όπως η ΑΕΚ, που ξεκίνησε με στρωμένη ομάδα και με ένα προπονητή, ο οποίος ξεκινούσε την καριέρα του. Αυτή τη στιγμή δεν ήταν για μένα η κατάλληλη επιλογή, σύμφωνα με τις συνθήκες που έχουν να κάνουν με την κατηγορία. Είχα μια συζήτηση με το μάνατζέρ μου και έπειτα πήρα αυτή την απόφαση. Η εφετινή σεζόν τέλειωσε για μένα με μια επιτυχία στον Ατρόμητο, με την έξοδο στην Ευρώπη, άσχετα αν δεν συνεχίστηκε η συνεργασία».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα