Ο Ιωνικός παίρνει τον Βραζιλιάνο σέντερ φορ Ροτζέριο Τουράμ

Στην απόκτηση του πρώην φορ της Λαμίας και της Κέρκυρας, Ροτζέριο Τουράμ, προχωράει ο Ιωνικός. Έτσι, η ομάδα του Δημήτρη Σπανού θα κλείσει την τριάδα για τη θέση του σέντερ φορ (Ιατρούδης και Μάναλης οι άλλοι δύο), με τον 30χρονο Βραζιλιάνο να λογίζεται ως ο «βασικός».

Ο Τουράμ έγινε γνωστός στο ελληνικό ποδοσφαιρικό κοινό από την παρουσία του στην Κέρκυρα την τριετία 2016-2019 (66 συμ., 17 γκολ / μια ασίστ) και στη Λαμία το πρώτο μισό της σεζόν 2019-2020, όπου εντυπωσίασε με έξι τέρματα και μία ασίστ σε 16 εμφανίσεις του.

Έκτοτε, πωλήθηκε στην τούρκικη Κόνιασπορ (16 συμ., 1 γκολ), για να συνεχίσει στην Τούζλασπορ (31 συμ., 14 γκολ / 2 ασίστ), από όπου έμεινε κι ελεύθερος. Άρχισε την καριέρα του από τη Βραζιλία, για να αγωνιστεί στη συνέχεια και στην Κύπρο με τις φανέλες των Άρη και Απόλλωνα Λεμεσού.

Από εκεί και πέρα, παραμένει ανοιχτό το θέμα της απόκτησης του Ρεϊνάλντο Λένις. Η εξασφάλιση της βίζας του 28χρονου Κολομβιανού εξτρέμ είναι εκείνη που καθυστερεί την ολοκλήρωση της μεταγραφής, με τον Ιωνικό να αναμένει να ξεκαθαρίσει η υπόθεση -με τον έναν ή τον άλλο τρόπο- τις επόμενες μέρες.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα