Ο «σύντροφος» του Μαζιώτη που ψάχνει η ΕΛ.ΑΣ.

Επιχειρήσεις σε όλη τη χώρα έχει στήσει η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία για να εντοπίσει την Πόλα Ρούπα και τους «συντρόφους» του τρομοκράτη, Νίκου Μαζιώτη.

Σήμερα Σάββατο, η Ελληνική Αστυνομία έδωσε στη δημοσιότητα φωτογραφίες από ληστείες και στοιχεία ταυτότητας του Νίκου Μαζιώτη, του συντρόφου του Γιώργου Πετρακάκου, καθώς και τεσσάρων ακόμα συνεργών τους.

Συγκεκριμένα, εκτός από τα στοιχεία του 43χρου αρχηγού του Επαναστατικού Αγώνα, που έχει στα χέρια της η Αστυνομία, αναζητά τον στενό συνεργάτη του αρχιτρομοκράτη, Γιώργο Πετρακάκο, αγνώστου πατρός και της Γεωργίας, ο οποίος γεννήθηκε στην Αγία Παρασκευή Αττικής στις 08 Μαΐου του 1979. Ακόμα, έδωσε στη δημοσιότητα φωτογραφίες από τέσσερα ακόμη άτομα τα οποία φέρονται να είναι συνεργάτες του Μαζιώτη και συμμετείχαν σε ληστείες σε υποκαταστήματα τραπεζών στην Ακράτα και Κλειτορία Αχαΐας.

Δώδεκα φωτογραφίες του Νίκου  Μαζιώτη με αλλοιωμένα τα χαρακτηριστικά του, από τις οποίες οι τέσσερις πρώτες προέρχονται από την ένοπλη ληστεία σε υποκατάστημα τράπεζας στην Κλειτορία Αχαΐας, την 10-03-2014 και οι επόμενες τέσσερις από την ένοπλη ληστεία σε υποκατάστημα τράπεζας στα Μέθανα, την 25-07-2013.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα