Νικήτρια του Champions League η Σάντρα Σπίσιτς! (Photos)

Η 29χρονη αιθέρια ύπαρξη έχει σπουδάσει δημοσιογραφία, ήταν έξι χρόνια επαγγελματίας αθλήτρια του χόκεϊ και τώρα στόχος της είναι να φέρει τον κόσμο της Ντινάμο στο γήπεδο!

Ο ρόλος του υπεύθυνου επικοινωνίας μίας ποδοσφαιρικής ομάδας σίγουρα δεν είναι και ο πλέον κομβικός στο τμήμα. Μέχρι και ο φυσιοθεραπευτής ή και ο φροντιστής θεωρούνται στελέχη πιο σημαντικά, ή τουλάχιστον εξίσου.

Για να τιμήσουμε όμως και τον τομέα μας (αυτόν της δημοσιογραφίας-επικοινωνίας-ενημέρωσης) πρέπει να πούμε πως εν έτη 2015 σημασία δεν έχει μόνο το είναι, αλλά και το φαίνεσθε. Και στην περίπτωση της Ντινάμο Ζάγκρεμπ, το φαίνεσθε είναι εντυπωσιακό.

Υπεύθυνη του τομέα επικοινωνίας της ομάδας από την Κροατία είναι η εντυπωσιακή Σάντρα Σπίσιτς, ετών 29. Ήρθε μαζί με την αποστολή του μπλε συλλόγου για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης» και ήδη πέτυχε χατ-τρικ με την παρουσία της.

60976372-sandra-spicic

Η Σπίσιτς σε πρόσφατη συνέντευξή της είχε πει πως στόχος της είναι να δημιουργήσει ένα πρότζεκτ που θα φέρει τον κόσμο της ομάδας στο γήπεδο κάτι που αποτελεί τεράστια πρόκληση για τον οποιονδήποτε, αφού όλοι ξέρουμε πως με εξαίρεση την Αγγλία και τη Γερμανία, σε όλες τις άλλες ευρωπαϊκές χώρες, ο κόσμος ακολουθεί την ομάδα του μόνο αν φέρνει νίκες. Η Ντινάμο, βέβαια, είναι υπερδύναμη στην Κροατία, ενώ εσχάτως προσπαθεί να φέρει και διακρίσεις στο Champions League, ωστόσο δεν μπορεί να πει κανείς ότι γεμίζει το γήπεδό της. Αν η όμορφη Σπίσιτς το καταφέρει, τότε θα είναι άξια συγχαρητηρίων.

60976388-sandra-spicic

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα