Νέο σκάνδαλο απιστίας

Τον γύρο του ίντερνετ κάνουν οι φωτογραφίες που απεικονίζουν τον Τιμ Μπάρτον να φιλάει μια ξανθιά γυναίκα – φωτογραφίες που φέρνουν στο φως της δημοσιότητας την πιθανή απιστία του διάσημου σκηνοθέτη απέναντι στην εδώ και 12 χρόνια σύντροφό του Έλενα Μπόναμ Κάρτερ.

Ο φακός εντόπισε τον 55χρονο σκηνοθέτη να βγαίνει από κινηματογράφο του Λονδίνου έχοντας στο πλευρό του μια αγνώστων στοιχείων γυναίκα. Οι δυο τους μάλιστα λίγο πριν φτάσουν μαζί στο αυτοκίνητό της, φιλήθηκαν.

Ο Τιμ Μπάρτον είναι ζευγάρι με την Έλενα Μπόναμ Κάρτερ εδώ και 12 χρόνια και μάλιστα έχουν μαζί δυο παιδιά, τον Μπίλι Ρέιμοντ που είναι σήμερα 10 ετών και την 6χρονη Νελ. Αν και η τελευταία τους κοινή δημόσια εμφάνιση είχε πραγματοποιηθεί τον περασμένο Μάρτιο, πιστεύεται πως παραμένουν ζευγάρι. Οι δυο τους πάντα διατηρούσαν μια ιδιόμορφη σχέση (μένουν σε διπλανά σπίτια, τα οποία επικοινωνούν μέσω ενός ενιαίου ισόγειου χώρου), ωστόσο θεωρούνταν ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια του Χόλιγουντ. Οι εκπρόσωποί τους δεν έχουν κάνει προς το παρόν κανένα σχόλιο για τις φωτογραφίες.

Η 47χρονη ηθοποιός έχει πρωταγωνιστήσει σε αρκετές από τις ταινίες του Τιμ Μπάρτον -μεταξύ άλλων «Sweeney Todd: Ο Φονικός Κουρέας της Οδού Φλιτ» και «Η Αλίκη στη Χώρα των Θαυμάτων»- αλλά είναι γνωστό πως ο σκηνοθέτης του «Ψαλιδοχέρη» τής έδινε τους ρόλους μόνο αφού η ίδια είχε περάσει από οντισιόν για αυτούς, ακριβώς όπως και κάθε άλλη υποψήφια ηθοποιός.

UPDATE: Εκπρόσωπος της Έλενα Μπόναμ Κάρτερ σχολίασε σχετικά με τις φωτογραφίες: «Οι φήμες περί απιστίας δεν έχουν καμία υπόσταση. Οι φωτογραφίες τραβήχτηκαν όσο ο Τιμ Μπάρτον ήταν έξω με μεγάλη παρέα και όχι μόνο με τη συγκεκριμένη γυναίκα. Μαζί τους ήταν φίλοι, συνάδελφοι και άνθρωποι της οικογένειας (του Τιμ Μπάρτον και της Έλενα Μπόναμ Κάρτερ)». Ωστόσο δεν δίνεται καμία εξήγηση σχετικά με το φιλί που φαίνεται να έχει καταγράψει ο φωτογραφικός φακός.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα