ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ: “Είναι ασόβαρη και βρίσκεται σε αποσύνθεση η κυβέρνηση”

“Ο κ. Τσακαλώτος δηλώνει ότι μετά τα μέσα Οκτωβρίου θα ξέρουμε αν θα κοπούν τελικά οι συντάξεις. Διερωτόμαστε ωστόσο, γιατί ο κ. Δραγασάκης και πλειάδα Υπουργών περιφέρονται δύο με τρείς μήνες στα κανάλια και προεξοφλούν ότι δεν θα κοπούν οι συντάξεις; Είναι σοβαρή αυτή η εικόνα της Κυβέρνησης, να καταθέτει σχέδιο προϋπολογισμού και με κόψιμο σύνταξης και χωρίς κόψιμο;” Αυτό αναρωτιέται η Ένωση Κεντρώων σε σχόλιο της για την κατάθεση του προσχεδίου του προϋπολογισμού και καταλήγει: “Νομίζουμε ότι ο δημόσιος βίος κατρακυλάει σε μια παρακμιακή καμπύλη που θυμίζει το 1965”.

Και για το Σκοπιανό

Φυσικά η Ένωση Κεντρώων εξέδωσε και ανακοίνωση όπου επιτίθεται στην κυβέρνηση για το Σκοπιανό ισχυριζόμενη ότι η εικόνα της κυβέρνησης θυμίζει αποσύνθεση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: “Η Κυβέρνηση του κ. Τσίπρα παρουσιάζει εικόνα αποσύνθεσης, Πρωθυπουργός και Υπουργός Άμυνας έχουν διαφορετικές απόψεις για ένα μείζον εθνικό θέμα, όπως είναι το σκοπιανό. Ο Υπουργός Άμυνας δεν μιλάει με τον Υπουργό Εξωτερικών, πρωτοφανές για μια Κυβέρνηση, η δε πιθανή κύρωση της συμφωνίας των Πρεσπών στην Βουλή είναι πια βέβαιο ότι θα βασίζεται σε αποστασίες από διάφορα κόμματα και θα εξισούται ως φαρσοκωμωδία. Πάντως δεν θα είναι ψηφοφορία της Βουλής επί ενός μείζονος εθνικού θέματος. Και στα Σκόπια κάτι ανάλογο ετοιμάζουν για να φτιάξουν το νούμερο «80» που απαιτείται για τις Συνταγματικές αλλαγές. Ψάχνουν πάση θυσία 11 βουλευτές και ο καθένας αντιλαμβάνεται τις μεθόδους που θα χρησιμοποιήσουν”.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα