Έμερι: «Δεν εκμεταλλευτήκαμε τις ευκαιρίες μας»

Με λίγα λόγια είπε όλη την ουσία ο Ουνάι Έμερι για το πώς βρέθηκε σε μειονεκτική θέση η Άρσεναλ στον χτεσινό τελικό του Europa League και τελικά γνώρισε τη βαριά ήττα από την Τσέλσι. Τόνισε ότι οι παίκτες του δεν μπόρεσαν ν’ αξιοποιήσουν τις ευκαιρίες τους κι έκαναν λάθη που εκμεταλλεύτηκαν οι αντίπαλοι

«Στο πρώτο ημίχρονο, μας βγήκε το σχέδιο που είχαμε στο παιχνίδι. Είχαμε και κάποιες μεγάλες ευκαιρίες, θέλαμε να συνεχίσουμε και στο δεύτερο με το δικό μας πλάνο. Πήραν το πλεονέκτημα μετά το πρώτο γκολ που δεχτήκαμε, κάναμε και κάποια λάθη, τα οποία εκμεταλλεύτηκε ο αντίπαλός μας», υπογράμμισε ο Έμερι και συμπλήρωσε: «Συνεχίσαμε να προσπαθούμε, παρότι δεχτήκαμε και άλλα γκολ, είχαμε και κάποιες ευκαιρίες, αλλά, στη συνέχεια, όταν «άνοιξε» το παιχνίδι και βρέθηκαν οι ελεύθεροι χώροι, η Τσέλσι, που έχει πολύ καλούς ποδοσφαιριστές, τους εκμεταλλεύτηκε και έτσι είχαμε το αποτέλεσμα αυτό».

Για το ότι ζούσε το ματς ακόμα και μετά το 4-1 ανέφερε: «Πάντα ο στόχος μας ήταν να πετύχουμε δεύτερο γκολ και να ήμασταν όσο γίνεται πιο κοντά στην Τσέλσι, ήθελα να «σπρώξω» τους παίκτες μου, να πάρουμε μια στιγμή στο παιχνίδι, αλλά το ήξερα πως ήταν πολύ δύσκολο».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα