ΑΕΛ : «Θα παίξουμε κανονικά»

Η Λάρισα πήρε θέση στο επίμαχο ζήτημα της ανάκλησης των δελτίων των 10 ποδοσφαιριστών της από την ΕΠΟ και όπως τον΄ίζουν  δεν έχουν κάποια επίσημη ενημέρωση για το θέμα από την Ομοσπονδία.

Από την ΑΕΛ τονίζουν, ότι θα κατέβουν κανονικά να παίξουν οι ποδοσφαιριστές που αποκτήθηκαν τον Ιανουάριο.

Το ρεπορτάζ θέλει την Επιτροπή Μεταγραφών της ΕΠΟ να αποφάσισε την αναστολή έκδοσης δελτίων για 10 παίκτες που αποκτήθηκαν τον Γενάρη λόγω ακάλυπτης επιταγής της ΠΑΕ (24.000 ευρώ) προ δεκαπενθημέρου (19/1)  που σφραγίστηκε χθες καθώς δεν υπήρχε αντίκρυσμα στους τραπεζικούς λογαριασμούς.

Oι πληροφορίες αναφέρουν πως οι βυσσινί ισχυρίζονται πως με κυβερνητική απόφαση λόγω της πανδημίας του Covid 19, όλες οι προθεσμίες για πληρωμή επιταγών έχουν πάει πίσω (ως μέτρο στήριξης στις επιχειρήσεις) και υπάρχει μεγάλο περιθώριο χρόνου  (75 μέρες) για να πληρωθούν.

Αυτό σημαίνει πως όλα τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας οι Ντίνου Γκράουρ, Ενίς Μπεν-Χατίρα, Νίκολα Γιακιμόφσκι, Μπέντζαμιν Μουκάντζο, Αντριάν Χουσίνο, Ματίας Ακούνια, Νίκος Καρανίκας, Μαξίμ Μαξιμένκο, Αθανάσιος Στοϊονοβιτς, Αντριάν Κολομπίνο, Ούρος Τσόσιτς δεν θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής στον κρίσιμο αγώνα με την Λαμία.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα