Αλκοτέστ στους Έλληνες διαιτητές ζητά η Καρδίτσα μετά τα όργια σε βάρος της στο ματς με τον ΠΑΟΚ Β΄

Αλκοτέστ στους ‘Ελληνες διαιτητές ζητά η Αναγέννηση Καρδίτσας μετά τα όργια που έγιναν σε βάρος της στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ Β΄ στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής της SL 2.

H ομάδα της Καρδίτσας προχώρησε σε οργίλη ανακοίνωση στην οποία αναφέρει ότι:

“Στο ίδιο έργο θεατές! Για ακόμη ένα παιχνίδι γινόμαστε μάρτυρες αλλοίωσης αποτελέσματος αλλά και ολόκληρου του πρωταθλήματος. Έχει και η υπομονή τα όρια της κύριοι. Πότε θα σταματήσετε να παίζετε με τον ιδρώτα των ποδοσφαιριστών μας;

Πότε θα σταματήσετε να διαμορφώνετε εσείς τα αποτελέσματα; Πότε θα σταματήσετε να είστε εσείς αρνητικοί πρωταγωνιστές; Ο διαιτητής κ. Καδδάς του συνδέσμου Αχαΐας «έκλεισε τα μάτια» στην ανατροπή του Ελιβέλτο εντός περιοχής στο 45ο λεπτό, φάση η οποία εξελίχθηκε ακριβώς μπροστά του. Πλέον δεν μιλάμε για ανθρώπινα λάθη ή ανικανότητα μιλάμε για δόλο.

Υ.Γ.1 Όσο οι τύχες των αγώνων και του πρωταθλήματος θα κρίνονται πίσω από τις κλειστές πόρτες το ελληνικό ποδόσφαιρο δεν έχει καμία τύχη.

Υ.Γ.2 Τελικά θα πρέπει να γίνονται αλκοτέστ και στους Έλληνες διαιτητές!

Υ.Γ.3 Κύριοι σας σιχαθήκαμε όλους! Έχετε ξεπεράσει κάθε όριο. Το μόνο πράγμα που έχετε να κάνετε τόσο εσείς κ. Μάνταλε όσο και οι συνεργάτες σας στην ΚΕΔ είναι να μας αδειάσετε τη γωνιά το συντομότερο δυνατόν.

Υ.Γ.4 Επιτέλους σεβαστείτε την ιστορία μας και τους χιλιάδες φιλάθλους μας! Δείτε το βίντεο και μπορείτε να βγάλετε τα συμπεράσματά σας!”.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα