Αρχίζει το πρωτάθλημα της Super League 2 και με τη Δόξα Δράμας στο πρόγραμμα

Mε 12 ομάδες θ’ αρχίσει το πρωτάθλημα της Super League 2, παρά το γεγονός ότι η Δόξα Δράμας δεν έχει εξασφαλίσει πιστοποιητικό συμμετοχής από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού. Στη σημερινή συνεδρίαση της διοργανώτριας, οριστικοποιήθηκε πως η ομάδα της Δράμας, θα πάρει μέρος στο πρωτάθλημα, λόγω εκκρεμοδικίας.

Οι «μαυραετοί» έχουν προσφύγει κατά της ΕΕΑ στα διοικητικά δικαστήρια, στις 21 Ιανουαρίου εκδικάζονται τα ασφαλιστικά μέτρα, αλλά η υπόθεση θα μείνει στον αέρα για αρκετό καιρό, αφού θα πρέπει όταν θα επιτρέπεται από τους υγειονομικούς περιορισμούς να υπάρξει επανεξέταση του φακέλου της ομάδας… Παράλληλα, αυτή τη στιγμή δεν έχει διαβιβαστεί επισήμως έγγραφο στην Πειθαρχική Επιτροπή της SL2 για τις προβλεπόμενες ποινές. Ως εκ τούτου η Δόξα Δράμας ξεκινά να παίζει μπάλα και ο χρόνος θα δείξει αν θα καταφέρει να ολοκληρώσει τις αγωνιστικές τις υποχρεώσεις ή αν θα αποβληθεί εν τέλει…

Σήμερα εγκρίθηκε το αγωνιστικό προσχέδιο, που περιλαμβάνει συνεχόμενους αγώνες Σαββατοκύριακο και Τετάρτες, δηλαδή δύο αγωνιστικές κάθε εβδομάδα, με ελάχιστες εξαιρέσεις.

Όσον αφορά τα τηλεοπτικά ματς που θα καλύπτονται από τη δημόσια τηλεόραση, θ’ αρχίζουν στις 14.45 με μία μετάδοση Σάββατο και μια Κυριακή.

Tο πρόγραμμα της πρεμιέρας του πρωταθλήματος, για το Σαββατοκύριακο 16-17/1 γνωστοποίησε η Super League 2.

Σάββατο 16 Ιανουαρίου

Καραϊσκάκης Άρτας – Λεβαδειακός (14.45, Δημ. Στάδιο Αγίων Αναργύρων

ΟΦ Ιεράπετρας – Διαγόρας (14.45, «Βουζουνεράκειο»
Χανιά – Δόξα Δράμας (14.45, Γήπεδο Περιβολίων)
Παναχαϊκή – Τρίκαλα (14.45 ΕΡΤ3, Γήπεδο Αγυιάς)

Κυριακή 17 Ιανουαρίου

Εργοτέλης – Ιωνικός (14.00, Παγκρήτιο Στάδιο)
Απόλλων Λάρισας – Ξάνθη (14.45 ΕΡΤ3, AEL FC Arena)

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα